vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - win een roze opzetwastafel

win een roze opzetwastafel

Houd jij van gewaagd en kan jouw badkamer wel een blikvanger gebruiken? Villeroy & Boch toont op de vt wonen&design beurs een uniek vrijstaand bad én opzetwastafel in, jawel, poederroze! Maakt jouw hart nu spontaan een sprongetje? Dan hebben we goed nieuws: je maakt kans op een roze opzetwastafel. Doe je mee? (in samenwerking met Villeroy & Boch)

Kleur in de badkamer

De meeste badkamers zijn niet bepaald kleurrijk. We kiezen al snel voor wit of grijs. Om de badkamer een persoonlijk tintje te kunnen geven, heeft Villeroy & Boch de gekleurde wastafelcollectie Artis geïntroduceerd. En niet alleen dat: voor de échte durfals onder ons zijn er ook gekleurde, vrijstaande baden beschikbaar. Is roze niet jouw ding? Ga dan voor de ‘Colour on Demand’-service. Zo heb je keuze uit ruim 200 kleuren met een glanzende of matte finish. Kortom: laat je fantasie de vrije loop want alles is mogelijk.

Poederroze

Je bent een fan of je bent het niet, maar één ding is zeker: roze is veelzijdig, stoer, elegant en combineert perfect met wit, grijs en aardetinten. In combinatie met groentinten zal roze er extra uitspringen. En wat is een betere blikvanger in de badkamer dan een roze opzetwastafel? Het exclusieve glazuur van het gekleurde buitenoppervlak is zijdemat, de binnenkom glanst in Wit Alpin.

Winnen

Zie jij het al helemaal voor je? Doe mee en maak kans op 1 van de 3 wastafels! De Artis opzetwastafel wordt uitgereikt op de vt wonen&design beurs op 2 t/m 7 oktober 2018 (exacte datum van de uitreiking is nader te bepalen). Zorg er dus voor dat je dan beschikbaar bent. Vul het formulier in om mee te doen. Deze actie loopt t/m 23 september 2018. Door deel te nemen ga je akkoord met de actievoorwaarden en de algemene spelvoorwaarden.

[r]form-1003[/r]

Bron: in samenwerking met Villeroy & Boch

Ook interessant?