///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - ‘Welcome home’ bij Samsung op de beurs

‘Welcome home’ bij Samsung op de beurs

Op de vt wonen&design beurs kun en mag je het huis van Samsung niet missen: het is maar liefst vijf meter hoog en voorzien van tal van Smart oplossingen voor optimaal woongemak. In een huiselijke omgeving kun je als beursbezoeker zien hoe Samsung Smart Home, Smart Life, Smart Cleaning en Smart Entertainment het dagelijks leven op een eenvoudige en innovatieve manier kan verrijken. Welcome home!

Ervaringen die je eerder niet voor mogelijk hield

Het huis op de beurs weerspiegelt Samsungs designfilosofie: innoveren om mensen ervaringen te geven die ze nooit voor mogelijk hielden. Hierbij speelt het merk in op trends in consumentengedrag. ‘In ons dagelijks leven zijn we allemaal druk, daarom is het zo belangrijk dat we een comfortabele basis hebben om op terug te vallen: thuis’, zegt Tom de Vos, Directeur Corporate Marketing van Samsung Benelux. ‘Thuis heerst jouw sfeer, jouw warmte en draait het om jouw voorkeuren. Samsung heeft de oplossingen om je huis ook echt als jouw thuis te laten voelen.’

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Het bedrijf is toonaangevend in de wereld van tv’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI en LED-oplossingen.

Voorproefje van nieuw tijdperk

In Samsungs Smart Home krijg je een voorproefje van het tijdperk van het Internet of Things. Een voorbeeld hiervan is dat je je huis uitgaat en zodra je ‘goodbye home’ zegt, de lampen automatisch uitgaan en de stofzuiger begint schoon te maken. Of je zet onderweg naar huis vanaf je smartphone de oven aan, zodat je direct kunt eten als je thuiskomt. Welcome home!

Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/discover

Ook interessant?