1 t/m 10 okt toffe online happenings | 1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Nieuw! WATERPROOF SHUTTERS

Nieuw! WATERPROOF SHUTTERS

 

Een ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters. Binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Een functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding voor elk raam, in elke ruimte. Ook in de badkamer, keuken of je eigen wellness. Nieuw van shutterfabrikant Jasno zijn namelijk de waterproof shutters Aqualine. De perfecte oplossing voor vochtige ruimtes.

Kwalitatief hoogwaardig kunststof
De Aqualine shutters worden gemaakt van ABS (acrylonitril-butadieen-styreen), een kwalitatief hoogwaardig kunststof dat bekend is van de onverwoestbare LEGO-steentjes. Een waterproof lak beschermt tegen vocht. Het sterke ABS kan eenvoudig in model worden gebogen. Hierdoor kun je de waterproof shutters ook in speciale raamvormen bestellen.

Altijd op maat
Sowieso worden shutters altijd op maat gemaakt. Voor ‘gewone’ rechttoe rechtaan ramen, erkers, schuifpuien, draai-kiepramen, dakramen, hoekige en ronde ramen. Bij Jasno is maatwerk raamdecoratie standaard.

De Jasno shutters, al dan niet waterproof, zijn verkrijgbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk valt echter niet op: verzonken scharnieren. Deze zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van de shutterpanelen. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn bovendien ijzersterk.

Passend pronkstuk
Bij Jasno kun je kiezen uit verschillende soorten shutters. Van FSC-gecertificeerd wit teakhout, van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen (ook in combinatie met het kunststof ABS) en nu dus ook de waterproof shutters Aqualine.

Met alle shutters haal je kwaliteit in huis. Niet voor niets krijg je er een levenslange garantie op. De nieuwe Aqualine shutters kosten vanaf 60 euro per vierkante meter en zijn er in zes populaire wit- en crèmekleuren. Shutters. Een passend pronkstuk.

Kijk voor meer informatie op www.jasnoshutters.nl

 

 

Ook interessant?