///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - De voordelen van een PVC-klikvloer

De voordelen van een PVC-klikvloer

Best lastig, om een nieuwe vloer te kiezen. Elke soort vloer heeft tenslotte zijn eigen specifieke eigenschappen met hun eigen voor-en nadelen. De vele voordelen die de harde pvc-klikvloeren van COREtec bieden, maken je het misschien makkelijker om een keuze te maken.

Hout- en tegelmotieven
COREtec vloeren bestaan uit planken van gerecycled bamboe, hout, kalk en de beste kwaliteit PVC. Hierdoor zijn ze 100 procent waterbestendig zonder dat ze uitzetten of daarna weer krimpen. Dat maakt ze geschikt voor elke ruimte, ook de keuken, wc en badkamer. Bovendien: omdat ze niet werken, hoeft er bij het leggen geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen en krijg je vloeren tot 100 vierkante meter zonder onderbrekingen.

De pvc-klikvloeren zijn er met hout- en tegelmotieven, waardoor ze de warme uitstraling hebben van een echte houten of tegelvloer. Was er al een mooie collectie, in 2017 is die uitgebreid met 20 nieuwe hout- en 9 nieuwe (met V-groef!) tegeldecors. Allemaal volgens de laatste trends en ook nog eens natuurgetrouw. Zo zit er altijd wel een vloer bij die in jouw huis past.

Alle voordelen op een rij
Andere voordelen? Dankzij het handige en gepatenteerde kliksysteem zijn de planken eenvoudig te leggen, zelfs boven op een bestaande vloer. Een extra ondervloer is niet nodig. De planken liggen extreem stabiel, zijn slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Ook zijn ze duurzaam en, omdat ze vervaardigd zijn uit zuivere pvc, milieuvriendelijk.

Daarnaast zijn de pvc-klikvloeren akoestische dempend en voelen ze comfortabel aan als je er met je blote voeten overheen loopt. Wil je het wat warmer? COREtec gaat prima samen met vloerverwarming.

Dus op zoek naar een nieuwe vloer, bekijk zeker ook de harde pvc-klikvloeren van COREtec. Deze bieden dé oplossing voor alle ruimtes in je huis.

Kijk voor meer informatie op www.coretecfloors.eu

 

Ook interessant?