vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - de voordelen van kunststof kozijnen

de voordelen van kunststof kozijnen

Je woongenot verhogen. Dat doe je zeker ook met kunststof kozijnen, zoals  ramen, deuren en schuifpuien. Maar laat je bij de aanschaf hiervan wel goed adviseren, bijvoorbeeld door de strenggeselecteerde partners van Select Windows. Zij geven antwoord op al je vragen en laten je alle mogelijkheden zien.

De voordelen van kunststof

Select Windows is gespecialiseerd in kunststof kozijnen en biedt hiermee oplossingen voor elk type woning: van een jaren-dertighuis met glas- in-loodramen en een statig herenhuis tot een moderne bungalow en een nieuwbouw-tussenwoning.

Kunststof kozijnen schelen je intensief onderhoud, gaan een leven lang mee en hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor de energierekening daalt. Maar er is meer. Kunststof ramen, deuren en schuifpuien van tegenwoordig zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn ze niet meer te onderscheiden van onder andere warm en robuust hout en – voor een echte loftsfeer – industrieel staal. En wat dacht je van de veiligheid? Met kunststof kozijnen is je huis meteen inbraakwerend.

Meer ruimte en daglicht

Wil je meer ruimte en daglicht in huis, dan kun je ook denken aan (een uitbouw met) openslaande deuren of vouwwanden waarvan het grootste deel uit glas bestaat, maar kunststof de basis is. Of laat je gedachten eens gaan over een kunststof dakkapel. Ook die kan Select Windows leveren. Je creëert er (optisch) meer ruimte mee en door de grotere hoeveelheid daglicht fris je je huis meteen op.

Natuurlijk is het ook van belang dat je naar eigen idee zon, licht, sfeer en klimaat kunt reguleren. Hiervoor heb je binnenzonwering en raamdecoratie nodig. Select Windows heeft tal van opties. Ontdek zo bijvoorbeeld dat je zelfs plissés of jaloezieën tússen het isolatieglas kunt zetten, waardoor dit niet vuil kan worden of beschadigen. Bijzonder!

Kijk voor meer informatie op www.selectwindows.nl

Ook interessant?