///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Vloeren om volop op te leven #LOVE LIFE

Vloeren om volop op te leven #LOVE LIFE

Je huis is een plek waar je je vrienden uitnodigt voor een spontaan feestje, je kinderen de ruimte hebben om lekker te rommelen, je yoga kunt doen en je al gelukkig bent als je met een kop koffie en laptop op de bank zit. Kortom, waar de liefde voor het leven in alle opzichten vanaf spat. Daar hoort een Love Life-vloer van Forbo bij. Gemaakt om volop op te leven.

Onderhoudsvriendelijk Novilon

Neem bijvoorbeeld de nieuwe Novilon-collectie. Vloeren die er geweldig uitzien en waarop alles en iedereen welkom is: van stiften, longboards en sushi tot voetbalvriendjes, opa en oma en het mindfulness-clubje.

De sferen? Stoer, maar toch aaibaar beton. Hout dat niet van echt te onderscheiden is. Abstracte vloeren in vergrijsde tinten en verschillende patronen. En natuurlijk de unieke VT Wonen-collectie. Allemaal even onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

De diepe kleuren van Marmoleum

De voordelen van Novilon gelden ook voor Marmoleum, dat zich onderscheidt door zijn diepe fraaie kleuren. Opvallend in de Marmoleum-collectie zijn de (te verlijmen) Allura-stroken en –tegels met de uitstraling van hout en steen. Geen strook en tegel zijn hetzelfde, waardoor Allura-vloeren tot leven komen. Leg ze halfsteens, in wildverband of in visgraat.

Ook is er Allura Click. Dankzij het nieuwe kliksysteem kun je alle stroken en tegels zelf eenvoudig, snel en strak installeren. En kun je je vloer in een handomdraai meenemen als je gaat verhuizen.

Goede entree…

Omdat je je vloer niet de hele dag wilt schoonmaken, is een entreemat bij de deur een goed idee. Een die vuil, zand en water van buiten tegenhoudt en goed past bij je interieur. Denk dan aan entreematten van Cora. Die voldoen aan alle eisen en matchen dankzij de uitgebreide collectie mooi met elke vloer. De matten zijn verkrijgbaar bij Forbo Flooring. Love Life!

Kijk voor meer informatie op www.lovelife-forbo.nl

Ook interessant?