///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - DE VLOER OF WAND ALS EYECATCHER

DE VLOER OF WAND ALS EYECATCHER

Vloer of wand van leer

De keuze in vloer- en wandbedekking is enorm. En elke keer komen er weer nieuwe mogelijkheden bij. Ben jij toe aan een nieuwe vloer of wand? Maak er iets unieks van!

Wel heel exclusief zijn vloeren en wanden van authentiek leer. Die geven je interieur niet alleen een warme, rustgevend en authentieke uitstraling, ze zijn ook zacht en warm, slijtvast en onderhoudsvriendelijk én geluiddempend en brandvertragend. Een leren vloer combineert bovendien perfect en op een ‘natuurlijke’ manier met een vloerverwarming.

50 verschillende uitvoeringen

Etagon is specialist in leren vloeren en wanden en heeft een breed assortiment. Zowel qua vloeren als qua wanden kun je er kiezen uit maar liefst 50 verschillende uitvoeringen, gemaakt van speciaal door Etagon geselecteerde leersoorten – met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het leer wordt gelooid met hete wax, waardoor het zeer slijtvast wordt en geschikt voor intensief gebruik.

Mooi, mooier, mooist

Een leren vloer gaat op den duur ‘leven’. Daardoor wordt-ie nog mooier. Een aanrader: combineer de vloer met een vloer van hout, beton, staal of natuursteen. Echt prachtig! Een leren wand is tijdloos en zeer gebruiksvriendelijk: er is geen onderhoud nodig.

Ontdek de vele mogelijkheden van een leren vloer of wand en combineer eindeloos!

Kijk voor meer informatie op www.etagon.nl

Ook interessant?