///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Hebben! Deze vloer is zo mooi én makkelijk

Hebben! Deze vloer is zo mooi én makkelijk

Een vloer van vinyl oubollig? Nope, dan ken je de vloeren van Floorify nog niet! Tijdloos design, supersterk, mooi én makkelijk. Kijk maar, we zetten deze drie pareltjes voor je op een rijtje!

Vloeren van Floorify combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van parket, de speelse look van Terrazzo of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. 

Klik en klaar

De rigide pvc vloeren zijn sterk, waterbestendig en geluidsabsorberend. De beste eigenschappen van klikvinyl en laminaat in een tijdloos design. Het plaatsen van deze vloer is kinderspel dankzij het handige kliksysteem. Gewoon leggen, klikken en klaar! Dág parketlijm! Hallo: tijdswinst! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven. Houden we van.

Mogen we je daarom even voorstellen aan deze drie prachtige vloeren?

Win-winsituatie 

Het heeft de warme uitstraling van parket en élke kamer komt nog beter tot z’n recht dankzij deze XL-planken (de afmeting is 2 meter bij 24 centimeter!). De planken hebben authentieke V-groeven en een voelbare, natuurgetrouwe houtstructuur. Dat zorgt voor het natuurlijke effect van een houten vloer. De planken zijn er in drie vernieuwde kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. Bij alle vloerkleuren zijn er bijpassende watervaste plinten en aangepaste profielen. Dit is ‘m:

De look van een giet- en betonvloer

Bij Floorify vind je ook een prachtige collectie vinyltegels met mooie pastellone-look. Tel daar de sterke, watervaste eigenschappen van vinyl én het ultieme gebruiksgemak van klikverbindingen maar bij op. Deze tegels hebben de industriële uitstraling van giet- en betonvloeren én het handgemaakte charisma van elegante kalkvoeren.

In drie beschikbare kleuren, een mooie variatie aan grijstinten, en klinkende namen als Sea Salt, Oyster en Caviar. Handig: de tegels hebben een extra groot formaat. Zo ontstaat het effect van een naadloos oppervlakte en gaat het plaatsen extra snel. En mooi dat ‘ie is!

Vrolijke vloer
Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd en speels: de vrolijke Italiaanse Terrazzo spikkels zijn aan een opmars bezig! Genoeg reden voor Floorify om er een klikvinyltegel in twee verschillende prints mee te maken. De tegels zijn extra groot. Dat maakt voegen quasi onzichtbaar en creëert een prachtige uniforme look. Sterk en vlek, water- en schokbesteding. Je snapt: supergeschikt voor ruimtes die veel te verduren krijgen, zoals badkamers en keukens. Zeg nou zelf, is het geen plaatje?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Let’s talk #terrazzo! ? . . . #floorify #interior #interiorinspiration #bathroomfloor #bedroomfloor #vieuxrose #vinylgram #vinyllove

Een bericht gedeeld door Floorify (@floorify_com) op

Kijk voor meer informatie op www.floorify.com of bezoek de vt wonen&design beurs

De vloeren van Floorify blijven altijd in shape. Wij herhalen: altijd. Kijk maar, dit gave filmpje levert het bewijs: 

Ook interessant?