///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - VLOER- EN WANDTEGELS ALS INSPIRATIEBRON

VLOER- EN WANDTEGELS ALS INSPIRATIEBRON

Ze zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk, en vaak zo mooi, dat je er maar niet op uitgekeken raakt. Vloer- en wandtegels. Kies jouw stijl!

Keramische, natuurstenen, Portugese cementtegels… Tegels zijn er in zo veel soorten en maten, dat je misschien lastig kunt kiezen. Laat KOL tegels in Haarlem je helpen. Dit familiebedrijf met (inter)nationale allure is al ruim 85 jaar een begrip in de regio. KOL tegels verkoopt niet alleen tegels van tientallen binnen- en buitenlandse merken, maar inspireert, informeert en adviseert ook. Zowel online als in de showroom. Kijk er rond en mix jouw stijl met de ervaring van deze specialist.

Strak en eigenzinnig Italiaans design

Een van de stokpaardjes van KOL tegels is de Ornamenta-lijn: de vloer- en wandtegels zijn een perfecte combinatie van zowel nieuwe als ambachtelijke technieken. Maar wellicht nog leuker om te weten: de tegels zijn nooit saai. Ornamenta leent uit kunst, mode en grafische ontwerpen en creëert tegels met een twist.

Het aanbod is gevarieerd. Zo is er het meer klassieke Terrazzo, maar ook het uitbundige Manifesto, met kleurrijke elliptische vormen. Bovendien kan Ornamento ook custom designs uitvoeren, in kleine oplage en tot 1 bij 3 meter.

Alle series van Ornamenta kun je bij KOL tegels in de showroom bewonderen. of kom langs op de vt wonen&design beurs

Kijk voor meer informatie op www.koltegels.nl

Ook interessant?