vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Kunst in huis - Versier je muur met ornamenten

Versier je muur met ornamenten

Modern hoeft niet strak en steriel te zijn. Met deze ornamenten creëer je juist die persoonlijk touch in je interieur. We horen je denken: ornamenten? Klopt. En mooi dat ze zijn!

Waar de meesten een kale muur zien, ziet ORAC® een blanco canvas! De nieuwe collectie MODERN biedt veel mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan in je interieur, daarom hier twee manieren om je muren met ornamenten te versieren.

1 Light up the room

De eerste manier? Ga voor de producten uit de lijn Compact Design Lighting. Dat zijn vier innovatieve en compacte verlichtingsprofielen. Daarmee voeg je subtiele, indirecte verlichting of direct licht als accent toe aan je interieur. Tip: combineer met ornamenten uit de andere lijnen van MODERN voor (nog meer) verrassend resultaat.

De universele profielen passen bovendien in elke ruimte: als up- of downlighter, als plint, wandlijst of kroonlijst. De lichtprofielen maken de ruimte visueel groter, brengen gezelligheid in huis en kun je gebruiken als functionele verlichting en als speels accent.

2 Creeër je eigen wall of fame

Maak van een saaie muurtje in huis een echte blikvanger: met het 3D-paneel Zigzag creëer je een onverwacht speels effect. Het zorgt voor een extra dimensie in een ruimte en maak daardoor van muur of plafond een kunstwerk. Speel met verschillende vormen en werk af met leuke kleuraccenten. Met een beetje creativiteit ontstaat zo een echte wall of fame, gewoon bij jouw thuis.

Over het bedrijf

ORAC® ontwerpt en produceert zoals gezegd hoogkwalitatieve 3D-ornamenten. Het Belgisch familiebedrijf is internationaal toonaangevend. Het ruime aanbod bestaat uit plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen en profielen voor indirecte verlichting.

De filosofie van het bedrijf? Creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om bijzondere ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid en karakter in de verf zetten. Hun producten maken dat op een simpele manier mogelijk: eenvoudige installatie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van functionele plint tot karaktervolle kroonlijst: ORAC® staat voor volledige creatieve vrijheid volgens je eigen stijl en persoonlijkheid.

Kom naar de vt wonen&design beurs en bekijk er ook de producten van ORAC®. Boek snel je kaarten!

Zo mooi is zo’n ornament trouwens!

Ook interessant?