vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Vakmanschap in houten vloeren

Vakmanschap in houten vloeren

Houten vloeren zijn er in alle soorten, maten en patronen, maar welke vloer past het beste in jouw huis? Dan moet je met verschillende factoren rekening houden: het budget, de gewenste stijl en kleur, de functie en het karakter van de ruimte, maar ook het oppervlak en de ondergrond.

Oosterwechel is specialist in het leggen en onderhouden van houten vloeren. Bijvoorbeeld van Europees eiken, Amerikaans rood eiken, Siberisch lariks en Frans grenen. Of wat dacht je van Surinaamse en Afrikaanse loofhoutsoorten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord: padoek, afzelia, groenhart en jatoba. Allemaal verkrijgbaar in lengtes die variëren van 150 tot en met 250 cm.

Prachtig én praktisch
Hout is een natuurlijk materiaal dat leeft. Prachtig, maar niet altijd praktisch. Daarom heeft Oosterwechel ook lamelparket, laminaat en zelfs PVC vloeren. Vooral lamelparket is populair. Het bestaat uit een watervast verlijmd berken multiplex onderplaat met daarop verlijmd een houten toplaag. Lamelparket heeft het uiterlijk van een houten vloer en is ijzersterk.

Al enig idee wat voor vloer je precies wilt? Kom gerust kijken op de vt wonen&design beurs op de stand van Oosterwechel, daar ben je in ieder geval verzekerd van een prachtig eindresultaat. Wil je een afspraak maken met een adviseur op de stand, dat kan. Maak nu alvast een afspraak, dan zorgt de adviseur van Oosterwechel dat hij op dat moment alle tijd voor je heeft om je te helpen bij het kiezen van jouw droomvloer.

Ook interessant?