vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - UNIEKE, HANDGEMAAKTE TEGELS

UNIEKE, HANDGEMAAKTE TEGELS

Tegels heb je in alle soorten en maten. Houd je van unieke, handgemaakte tegels? Kijk dan op Designtegels.nl, het bedrijf dat al meer dan tien jaar Portugese cementtegels van het merk Azule maakt en deze collectie langzaam maar zeker heeft uitgebreid met onder meer Spaanse en Italiaanse wandtegels en Marokkaanse zelliges. Allemaal speciaal omdat ze handgemaakt zijn. En allemaal een garantie voor sfeer, warmte en creativiteit in huis.

Cementtegels

Specialiteit zijn nog steeds de Portugese cementtegels. Geschikt voor binnen en buiten, voor droge en natte ruimtes. Maar waar ze ook worden gelegd, overal zorgen ze voor een eigenzinnige sfeer. Niet voor niets zie je ze zo vaak in huizen, winkels en horecagelegenheden.

Veel authentieke patronen van vroeger hebben plaats gemaakt voor vrolijke, hippe varianten in verschillende kleurencombinaties. Door een breed scala aan kleuren, patronen en innovaties creëert Designtegels.nl steeds vernieuwende ontwerpen. Het basisassortiment bestaat uit ruim 500 verschillende patronen, maar je kunt ook tegels op maat laten ontwerpen. Authentiek, vintage, grafisch of met bloemenpatroon… Zeker weten dat je precies díe tegel vindt die je zoekt.

Online tegelplanner

Twijfel je over welke Portugese tegels jij op de vloer of tegen de wand wilt? Ga aan de slag met de handige online tegelplanner van Designtegels.nl. Met alle tegels uit het Azule assortiment als basis stel je hiermee zelf je vloer samen. Of wil je misschien een patchwork of een eigen tegel ontwerpen? Daar leent de tegelplanner zich ook voor. Neem vast een voorproefje op www.cementtileplanner.com.

Mix de tegels uit de Patchwork Bonte Mix allemaal door elkaar en creëer je eigen unieke ruimte. Of doe het rustiger aan en ga voor de mediterrane lijn: gebakken kleitegels en individueel verschillend. In prachtige kleuren en verschillende groottes is het assortiment handgemaakte tegels van Designtegels.nl eindeloos!

Kijk voor meer informatie op www.designtegels.nl

Ook interessant?