vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - ULTIEM COMFORT VOOR IEDERE BADKAMER

ULTIEM COMFORT VOOR IEDERE BADKAMER

Eigenlijk wil je in de badkamer producten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die het leven ook gemakkelijker en comfortabeler maken. De producten van Geberit en Sphinx hebben een perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. Ze zijn gemaakt van fijne en duurzame materialen, verhogen het comfort en zijn daarnaast gemakkelijk te reinigen. Design meets function!

Optimale reiniging van je onderlichaam

De Geberit AquaClean douchewc’s bijvoorbeeld, met lichaamswarm water. De diverse modellen zitten vol revolutionaire technologie, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchestraal. Een straal die pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale en ook zachte reiniging van het onderlichaam.

Of de Geberit douchevloer Setaplano. Gemaakt van een hoge kwaliteit mineraalcomposiet, met een oppervlakte die zacht en warm aanvoelt en ook nog eens makkelijk te reinigen is. Het mineraalmateriaal is bovendien antislip en antibacterieel.

Maximaal comfort en opberggemak

Van Sphinx is er Acanto: een breed assortiment sanitair en badkamermeubels in tal van materialen en kleuren. Hiermee ontwerp je je eigen, uiterst persoonlijke badkamer. Maar misschien nog wel belangrijker: de serie blinkt uit in opberggemak. Voorafgaand aan het ontwerp van Sphinx Acanto onderzocht Sphinx wat wij allemaal in de badkamer bewaren en hoe vaak we die spullen nodig hebben. Daarom is Acanto een badkamerserie die maximaal comfort en opberggemak biedt voor iedereen, ongeacht of de badkamer groot of klein is.

Een laatste voorbeeld: de Sphinx VariForm wastafels, met slanke rand en royale diepte. Zij hebben een rond, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp en zijn verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel in verschillende afmetingen.

Kijk voor meer informatie op www.geberit.nl of www.sphinx.nl

Ook interessant?