vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - JE TV ALS INTERIEURARCHITECTUUR

JE TV ALS INTERIEURARCHITECTUUR

Vogel’s, van oudsher bekend om zijn tv-muurbeugels, voegt met een nieuwe tv-vloerstandaard een element van puurheid toe aan je woonkamer. Het eenvoudig maar schitterende Scandinavische ontwerp van de NEXT OP1 brengt natuur en techniek samen en maakt de televisie weer het middelpunt van de kamer.

Een schakel tussen natuur en technologie

De visie van de OP1 tv-standaard stamt uit de gouden eeuw van tv kijken: een tijd waarin gezinnen samenkwamen rondom een houten televisiekast om hun favoriete shows te kijken. De NEXT OP1 is niet alleen een vloerstandaard, maar vormt de schakel tussen natuur en technologie.

Vogel’s werkte hiervoor  voor het eerst samen met de deense designer Malte Kidde. Als ontwerper laat hij zich graag door de natuur inspireren. De vloerstandaard is zorgvuldig opgebouwd uit hoogwaardig eikenhout, geselecteerd op de fijnste nerfstructuur en blijvende schoonheid.

De Vogel’s NEXT OP1 geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop televisie integreert met het moderne leven. Een innovatief product dat tot het DNA van Vogel’s behoort omdat ze uniek en tijdloos is en vooral met een natuurlijk vermogen je dagelijks leven een beetje mooier maakt.

Kijk voor meer informatie op www.vogels.com/op-tv-vloerstandaard

Ook interessant?