Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Tuimelschakelaar in een nieuw jasje

Tuimelschakelaar in een nieuw jasje

Puristische vormgeving, innovatiekracht en perfecte afwerking: we hebben het over de nieuwe tuimelschakelaar van het elektrobedrijf JUNG. Alsof dat niet genoeg is, komt het bedrijf ook nóg met drie andere innovatieve producten. 

1 Tuimelarm als stijlelement

Laten we meteen beginnen bij die eerste, de tuimelschakelaar LS 1912. De naam is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG. Het bedrijf heeft de tuimelschakelaar opnieuw geïnterpreteerd en eerlijk is eerlijk: het resultaat is een overtuigende combinatie van traditioneel vakmanschap en techniek van nu.

Het schakelmechanisme is zo geconstrueerd, dat de afdekking vlak loopt met de ramen. Alleen de tuimelarm steekt als stijlelement buiten het geheel. Gemaakt met mooie materialen als aluminium, roestvrij staal, messing en glanzend chroom. De hevel is verkrijgbaar als cilinder, kegel en kubus.

2 Overal stijlvol

Het leven? Dat is beweging, vooruitgang en verandering. Alles is in beweging, zo vinden ze bij JUNG. Type A flow begeleidt met zijn lichte, harmonieuze ontwerp moeiteloos alle veranderingen. Het zachte ontwerp past probleemloos bij verschillende interieurstijlen. Het heeft karakteristieke, licht-afgeronde hoeken en komt in vier tijdloze kleuren: alpine wit, zwart, antraciet mat en aluminium look. Het kan een verscheidenheid van functies aan als het gaat om elektrotechnische installatie: van verlichting, temperatuur, rolluiken of muziek tot aan oplossingen voor smart home. Een belangrijk kenmerk van dit programma? Ramen en basiselementen sluiten perfect op elkaar aan.

3 Schakelaar met karakter

Dan is er nog JUNG A 550. Het staat voor een duidelijke vormentaal en vult een moderne inrichting perfect aan. Het is gemaakt van slagvast thermoplast en zet het accent in klassiek zwart of elegant antraciet mat. Ook verkrijgbaar in alpine wit en de puristische aluminium look. Het is een veelzijdige type. A 550 verbindt dankzij de verschillende basiselementen talrijke functies in een aansprekend design.

4 Klein maar sterk

Bij het product JUNG Smart Control 5 draait het om het elegant bedienen van jouw slimme woning. Het is een uitbreiding op de serie Smart Controls. Dankzij de slankere en compactere bouwvorm past hij in een diepe inbouwdoos.

Met het touchdisplay met hoge resolutie bedien je de functies simpel en comfortabel. Qua functionaliteit doet dit kleintje niet onder voor zijn grote broer. Het grafische display heeft een hoge resolutie en doet wat betreft uiterlijk, kleurhelderheid en scherpte denken aan de nieuwste smartphone. Handig: als je hem wilt bedienen, ontwaakt het display uit zijn rustmodus. Een sensor past de lichtsterkte van het display automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte aan.

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?