1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Je trap weer zo goed als nieuw

Je trap weer zo goed als nieuw

De trap. Je loopt er meerdere malen per dag op, maar een pronkstuk in huis… Vol gaten, deuken, lijm- en verfresten (of met versleten tapijt) zie-ie er níet uit. Kan dat niet anders?

Natuurlijk kan het anders. Sterker: je trap kan zelfs de blikvanger in huis worden. Hoe? Met kunststof overzettreden, die bestaan uit één stuk waardoor extra antislipranden overbodig zijn. Dat geeft een prachtig en strak effect. Glad? Zeker niet. Door de aluminium deeltjes in de toplaag zijn de overzettreden antislip en bovendien slijtvast.

Hout, beton, dicht en open

Stairz plaatst deze overzettreden elke dag. Op houten en betonnen, dichte en open trappen. Die kunnen zo weer jaren mee! Zo’n nieuwe look betekent trouwens nog meer. Perfecte geluiddemping en een veilig gevoel door de antislip-toplaag bijvoorbeeld. Maar ook: nauwelijks onderhoud en geen krassen, gaten en deuken. Moet je je voorstellen!

Het bekleden van de wangen (de zijkanten van de trap) behoort trouwens ook tot de traprenovatie-mogelijkheden. Mooi, de treden én zijkanten in één stijl. Of kies je voor twee verschillende stijlen omdat je houdt van contrast?

Ook trapleuningen en verlichting

Maar er kan nóg meer: een bijpassende trapleuning en… verlichting! Stairz is specialist in trapleuningen van roestvrij staal, maar heeft ook mooie van hout. Wil je dat je oude leuning exact wordt nagemaakt, dan gebruikt het bedrijf die als mal. De nieuwe leuning kan op dezelfde plaats bevestigd worden, waardoor je geen extra gaten in de muur krijgt.

En qua verlichting: doorgaans is een trap slecht verlicht. Indirecte ledverlichting onder de treden of in de wangen van de trap kan dan een veilige oplossing zijn. En een mooie, want het verlichte resultaat – met wit licht of warm wit licht – mag er zijn. Goed om te weten: Stairz kan de verlichting alleen toepassen bij dichte trappen. Schakelen kun je met een gewone of een tijdschakelaar, met een bewegingsmelder of via een afstandsbediening.

Van onder tot boven: maak van je trap een blikvanger!

Kijk voor meer informatie op www.stairz.nl

Ook interessant?