vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Technologie en design in de keuken

Technologie en design in de keuken

Italiaans design

Wil  jij zo’n keuken waarin technologie en design hand in hand gaan? Omdat je graag wilt dat dingen perfect werken, maar die dingen ook een bepaalde uitstraling moeten hebben? We hebben nieuws voor je!

Met Smeg wordt je keuken een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften. Want in samenwerking met internationaal befaamde designers produceert het Italiaanse bedrijf keukenapparaten die zich onderscheiden in technologie en design. En komt het ook steeds met iets nieuws.

Linea: gerestyled en uitgebreid

Ken je de Smeg Linea-lijn? De minimalistische en ergonomische ovens, magnetrons, kookplaten, koffiemachines en afzuigkappen zijn onlangs zowel structureel als esthetisch gerestyled. Zo zijn ze nu ook verkrijgbaar in drie nieuwe uitvoeringen (zilver, zwart en wit), is het chroom intenser en zijn de kleuren dieper. Andere voorbeelden: de ovens hebben nu deuren met een grotere ovenruit en ergonomischer handvaten, de kookplaten een moderner uiterlijk met bijbehorende bedieningsknoppen en nieuwe glastinten.

Ook is het Linea-assortiment uitgebreid, met een innovatieve stoomoven, een 45 cm brede wijnklimaatkast én een vacuümlade: dé oplossing om voedsel langer te bewaren.

Met een onmiskenbaar vleugje Dolce & Gabbana

Ander Smeg-nieuws? De samenwerking met Dolce & Gabbana.

Made in Italy-project: Sicily is my Love. Ofwel: een nieuwe collectie klein huishoudelijke producten geproduceerd door Smeg, maar met een onmiskenbaar vleugje Dolce & Gabbana. Broodroosters, citruspersen, koffiemachines, waterkokers, blenders, keukenmachines en slowjuicers… Allemaal zijn ze door het designersduo voorzien van typische Siciliaanse decoratie, waaronder fruit- en bloemmotieven.

En tot slot…

Nog twee Smeg-noviteiten. Dolce Stil Novo: een compleet nieuwe inbouwlijn uitgevoerd in zwart glas en voorzien van koperen of roestvrijstalen accenten. En Classici: apparaten die worden gekenmerkt door een bijzonder gebruik van roestvrij staal en een modern maar tijdloos design. Voor een geraffineerde, industriële sfeer.

Kijk voor meer informatie op www.smeg.nl

Ook interessant?