1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Strakke vormen in de badkamer

Strakke vormen in de badkamer

De badkamer is belangrijker dan ooit. En Kartell by LAUFEN weet dat. Dit merk staat voor innovatie, kwaliteit en functionele doeltreffendheid. En daarmee voor een hele serie keramische producten met een nieuwe, emotionele dimensie.

De basis is SaphirKeramik, een uniek materiaal dat de hygiënische voordelen van traditioneel badkamerkeramiek combineert met een uitzonderlijke stevigheid, strakheid en vormdefinitie. Zo kunnen er preciezere en flinterdunne ontwerpen mee worden gecreëerd.

Vier wastafels, twee toiletten, één ligbad

De SaphirKeramik-collectie van Kartel by LAUFEN is nu uitgebreid met zeven keramische producten (vier inbouwwastafels, twee toiletten en een ligbad) én een complete reeks wand- en hangkasten, ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de badkamer. Voor al deze ontwerpen geldt dat strakke vormen en expressief minimalisme de sleutelkenmerken zijn.

De slanke inbouwwastafels hebben een elegante rand en discreet hoekig design. De randloze, op de vloer staande toiletten hebben geen interne spoelrand, wat vooral doeltreffend, praktisch en hygiënisch is. Het ligbad is vrijstaand en heeft een ingebouwd overstroomventiel, een minimale dikte en afgeronde ergonomische lijnen.

Aantrekkelijke kleuren

De kleuren van de collecties zijn op elkaar afgestemd en bieden volop combinatiemogelijkheden. Het huidige kleurengamma is recent uitgebreid met aantrekkelijke, moderne nuances. Alle meubels (en accessoires) van plastic zijn er nu ook in poederroze en smaragdgroen. De spiegels, rekken en handdoekrekken zijn verkrijgbaar in de kleuren opaak wit en opaak zwart.

Ontwerpers van de Kartell by LAUFEN-lijn zijn Ludovica en Roberto Palomba, een duo dat een sterrenstatus verwierf in de Italiaanse designwereld dankzij hun werk voor merken als Moroso, Poltrona Frau, Cappelini en Boffi. Hun ongewone designs voor badkamers, keukens en woonruimtes zijn het resultaat van de combinatie van hun gevoel voor architectuur, lifestyle en industriële objecten. Vandaar dus ook de unieke Kartell by LAUFEN-collectie.

Kijk voor meer informatie op www.kartellbylaufen.com

Ook interessant?