vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Stof en behang: welk dessin past bij jou?

Stof en behang: welk dessin past bij jou?

Het uitzoeken van stof en behang: vind jij dat ook zo’n feest? Er bestaan zó veel prachtige dessins, kleuren en materialen, dat je je wel dagen, weken, kunt verlustigen aan het bekijken en voelen van stofstalen en behangboeken. Je valt van de ene in de andere verliefdheid, want het één is nog mooier dan het ander. Maar dan moet je toch echt een keuze maken…

Als je stof en behang kiest, moet je zeker weten dat je verliefdheid meer is dan een gril. Want wat als straks het behang op de muur zit en de gordijnen voor de ramen hangen en je vindt er opeens helemaal niets meer aan?

Verleidelijk
Door goed na te denken over wat wel en niet bij je past, kan je een dergelijke strop makkelijk voorkomen. Neem de schitterende collectie van Harlequin. De kleurrijke dessins zijn allemaal even verleidelijk, maar sommige zullen beter bij je temperament aansluiten dan andere.

Wild
Het nieuwe Fauvisimo bijvoorbeeld is flamboyant en expressief. Geïnspireerd op het Fauvisme, de Franse kunststroming uit het begin van de vorige eeuw, omvat de collectie onder andere prints met enorme, met de hand geschilderde bloemen en landschappen in intense kleuren. Geweldige dessins voor spontane geesten met een artistieke inslag.

Zuid-Amerikaanse zon
Tresillo is vrolijk en zonnig, precies zoals het Cubaanse dansritme waarnaar het is genoemd. Heb je een zwak voor de zorgeloze, lichte Latijns-Amerikaanse levensstijl? Dan is deze eigentijdse collectie van zachte, geometrische motieven en ongedwongen organische dessins in een aanstekelijk en werelds kleurenpalet echt iets voor jou.

Zelfverzekerd stijlstatement
Lohko tenslotte is een eigentijdse collectie met een retro-uitstraling. De geometrische dessins zijn onmiskenbaar geïnspireerd op de architecturale Scandinavische vormentaal. Niet voor niets is de naam geleend uit het Fins, waarin het ‘blokken’ betekent. Lohko is een ogenschijnlijk ingetogen, maar bijzonder zelfverzekerd stijlstatement. Herken je jezelf daarin?

Fauvisimo, Tresillo en Lohko: drie collecties met elk een geheel eigen feel. Bij welke voel jij je het meest jezelf? Ga het ervaren in de stand van Harlequin op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?