vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Nieuwe technologie in douchestraal

Nieuwe technologie in douchestraal

Van wat voor soort douchestraal houd jij? Hard en gericht, zacht en verspreid, iets er tussenin? Best belangrijk, want een goede douche is wel zo’n prettig begin of eind van je dag.

Er zijn nu ook douches met een waterstraal die garant staat voor pure ontspanning. Met de unieke Hansgrohe PowderRain onderga je een ongekende douche-ervaring. De zachtere en fijnere douchestralen maken het verschil. Het water spat niet weg, maar blijft langer op je huid liggen. Heerlijk!

Krachtig & Zacht

Door de technologie van de Hansgrohe PowderRain wordt de douchestraal zes keer verfijnd. Hierdoor ontstaan duizenden minuscule waterparels en ervaar je een heel volle en tegelijkertijd zachte douchestraal die je lichaam als een warme cocon omhult. Overigens is PowderRain niet alleen zacht, hij is ook effectief: de vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit. 

Stil, schoon en efficiënt

Er komt nog meer bij. Ten opzichte van normale douchestralen is de Hansgrohe PowderRain 20 procent stiller. Daarnaast is de waterstraal van PowderRain dusdanig ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Behalve dat dit een warmer gevoel op je huid betekent, heeft het nog een voordeel: minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Fijn in elke badkamer en zeker een groot voordeel bij inloopdouches.

En dan is er ook nog het gereduceerde waterverbruik van PowderRain. Tijdens het douchen bespaar je hierdoor tot maar liefst 20 procent water en energie. Terwijl jij geniet van pure wellness, zijn het milieu en je portemonnee er dus ook bij gebaat.

Ontdek het Raindance Select assortiment douches met PowderRain van Hansgrohe. Absoluut de meest ultieme douche-ervaring ooit.

Kijk voor meer informatie op hansgrohe.nl/powderrain 

Ook interessant?