vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Stalen deuren, ramen en kozijnen

Stalen deuren, ramen en kozijnen

Zwart stalen deuren, ramen en kozijnen zijn trend. Als je je huidige deuren, ramen en kozijnen erdoor vervangt, krijgt je huis een heel andere uitstraling. En dat met een minimum aan technische veranderingen.

Neem de zwart stalen deuren, ramen en kozijnen van Exclusive Steel. Deze zijn gebaseerd op het zogenaamde ‘stoeltjesprofiel’, dat vooral in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw werd toegepast en beeldbepalend was in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s. Bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld pasten het met veel succes toe.

Tijdloos en slank

Het profiel is klassiek, maar ook tijdloos en daardoor anno 2018 weer zeer populair. Niet alleen in huizen met een industriële woonstijl (zoals misschien te verwachten), maar ook in monumentale woningen én alles daartussenin. Het profiel is ook slank. Hierdoor heeft de collectie van Exclusive Steel een elegante uitstraling en bovendien een optimale lichtinval.

Met de huidige techniek en vakkennis is het mogelijk om de deuren, ramen en kozijnen zowel in binnen- als in buitensituaties toe te passen. Voor interieurtoepassingen is er het authentieke profiel met stopverf en enkelglas. Sfeervol! Voor exterieurtoepassingen zorgen koudebrugonderbrekingen en isolatieglas dat de warmte binnen blijft, zonder verlies van de traditionele elegantie. Mooi en slim!

Zo veel keuze

Exclusive Steel staat voor een ongekend stukje vakmanschap. Met een minimum aan technische verandering geeft het bedrijf je in- of exterieur een compleet ander uiterlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je alleen al kiezen uit verschillende type deuren. 

Bijvoorbeeld enkele of dubbele deuren die naar één kant opengaan, zo ver als de wand het toelaat. Of taatsdeuren, die naar beide kanten openen en na gebruik weer zorgvuldig terugvallen naar het beginpunt. Of schuifdeuren, met de wielen en rail in of uit het zicht en die ook kunnen worden weggeschoven in een wand. 

Laat je verrassen door de mogelijkheden en uiteindelijk door het prachtige resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.exclusivesteel.nl

Ook interessant?