Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Keuken - Snel en simpel een make-over voor je keuken?

Snel en simpel een make-over voor je keuken?

Kan jouw keuken wel een nieuwe look of een make-over gebruiken? Maar even geen budget, tijd voor of zin in een grote verbouwing? Dan heeft dit bedrijf een slimme oplossing voor je. 

Stel: je wilt graag een nieuwe keuken, maar de kastjes zijn nog goed. Of je hikt aan tegen een grote verbouwing om de hele keuken te vervangen, met de bijkomende hoge kosten. Dan is er een optie waar je wellicht nog niet aan hebt gedacht. Wist je namelijk dat je ook je keukenkasten kunt laten staan en alleen de fronten kan vervangen? Daarmee geef je je keuken op een simpele manier een nieuwe look. 

Bij houtenfronten.com kun je terecht voor nieuwe frontjes op maat van jouw keuken. Ze zijn gespecialiseerd in fronten die precies op maat zijn van de keukens van IKEA. Soms wil je tenslotte net even iets anders dan het standaard aanbod. 

Voor je Zweedse keuken

Ze leveren fronten die exact op maat gemaakt zijn voor de keukens van de Zweedse meubelgigant. Alle benodigde boringen bevinden zich al op de juiste plaats zodat je de frontjes eenvoudig zelf kunt monteren. Ze leveren echt houtfineer in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo leveren ze ook kunststof fronten die ze maken uit plaatmateriaal uit Italië. Prachtige fronten met een unieke uitstraling. Zo heb je de uitstraling van een hele luxe keuken, voor een zachte prijs.

PS Het zusterbedrijf, Interieur Betondesign, is gespecialiseerd in het vervaardigen van betonnen keukenbladen op maat. Laat dat nou toevallig een perfecte combinatie zijn met zo’n (IKEA)keuken met nieuwe fronten. Op hun site vind je prachtige voorbeelden van en meer informatie over zo’n mooie betonnen keukenblad. 

Kom je naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je deze twee labels  natuurlijk ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?