///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - SHUTTERS OP MAAT EN NAAR WENS

SHUTTERS OP MAAT EN NAAR WENS

Shutters. Stijl- en sfeervol. Toepasbaar in alle ruimtes, ook in de keuken en badkamer. En passend bij iedere inrichting, van strak en modern tot landelijk en klassiek. Nog meer USP’s? Van Eyck shutters weet er alles van! Het bedrijf produceert shutters op maat en naar wens en biedt altijd de perfecte oplossing. Ook voor ramen met speciale vormen, draai-kiepramen en dakramen.

In één handomdraai een andere lichtinval

Met de shutters van Van Eyck shutters regel je met één simpele handbeweging de gewenste lichtinval. Open de lamellen en je interieur smelt samen met de buitenwereld. Kantel ze en de ruimte wordt knus en biedt je volop privacy. Praktisch zijn de shutters ook, weet Van Eyck shutters. Ze zijn zowel isolerend als zonwerend. En eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen. Ook zijn ze een uitkomst bij allergieën: omdat stof weinig grip op de lamellen krijgt, verkleinen ze de kans op huisstofmijt.

Uitgebreide collectie

Van Eyck shutters heeft vijf uitgebreide shuttercollecties met ieder hun specifieke eigenschappen. De uitgebreide Premium-collectie van massief Paulowniahout is bestand tegen luchtvochtigheid. De Cottage-collectie is eveneens van massief Paulowniahout, maar onderscheidt zich door de karakteristieke uitstraling en zichtbare en voelbare houtnerf.

De Special-collectie is gemaakt van lindehout en heeft een gladde, strakke afwerking en een moderne uitstraling. De Endurance-collectie is van duurzaam kunststof, geschikt voor badkamers en bestand tegen temperatuurverschillen. En de Industrial-collectie tot slot bestaat uit aluminium shutters met een industriële uitstraling.

Met Van Eyck shutters op maat en naar wens creëer je dus altijd de perfecte ruimte.

Kijk voor meer informatie op www.vaneyckshutters.com

Ook interessant?