1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Raambekleding - Raamdecoratie: deze shutters wil je hebben

Raamdecoratie: deze shutters wil je hebben

JASNO heeft een een nieuwe collectie shutters en houten jaloezieën. Met nieuwe kleuren, een nieuw houtsoort én een nieuwe maat voor de lamellen van de shutter. Voor raamdecoratie op maat.

Uit het juiste hout gesneden

De mooie shutters en houten jaloezieën zijn supergoed te combineren, vanwege de duurzame houtsoort Paulownia. De shutters en blinds zijn in dezelfde kleuren leverbaar en sluiten zo naadloos op elkaar aan. Naast populaire wit- en zwarttinten vind je een selectie stijlvolle interieurkleuren terug in de collecties. De blinds zijn bovendien ook leverbaar met een matte olie afwerking.

Mooi maatje

De collectie shutters is verder verbeterd en uitgebreid met een nieuwe lamelmaat, namelijk 76mm. Directeur van JASNO, Jeroen Hermans, licht toe: ‘Deze medium-maat is enorm populair in bijvoorbeeld de UK.’ Het is een nieuwe maatje die mooi past bij de andere maten: S (63mm), L (89mm) en XL (114mm).

Elektrische jaloezieën

Hermans: ‘Ook de blinds-collectie hebben we helemaal onder de loep genomen en diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben we vanaf nu ladderbanden in drie maten: naast onze standaard maat is het mogelijk om voor een extra smalle of extra brede band te kiezen. En waar we heel erg blij mee zijn, is dat we vanaf nu onze jaloezieën ook elektrisch kunnen leveren.’

Doe het zelf

Nog een leuk nieuwtje: JASNO lanceert een webshop met 3D configurator. Daarmee kun je zelf folds (vouwgordijnen), swings (verticale lamellen), blinds (jaloezieën) of dakraam shutters samenstellen. Vul de gewenste maten, kleuren en opties in en zie direct hoe het product eruit komt te zien. Zo kun je dus raamdecoratie naar wens samenstellen én meteen zien hoe het past in een interieur. Hier vind je de handige tool.

Bestel vervolgens direct in de webshop of schakel de hulp van een dealer in. Die laatste kan je trouwens ook perfect adviseren, bijvoorbeeld over de mogelijkheden en kleuren voor houten jaloezieën of shutters.

Over JASNO

JASNO is producent en leverancier van shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Het Eerselse bedrijf verkoopt maatwerk raamdecoratie in heel Europa. Je vindt meer informatie en alle dealers op www.jasno.nl.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs?

Ook interessant?