1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Badkamer - Populairder dan ooit: de douchewc!

Populairder dan ooit: de douchewc!

De nieuwste douchewc van Geberit is een plaatje om te zien en misstaat niet in een een stylish ingerichte badkamer. Maar misschien nog veel belangrijker: het watertoilet kent veel verbeterde functies voor nóg meer comfort.

Het bedrijf Geberit toont op de vt wonen&design beurs de AquaClean Sela douchewc, de nieuwste toevoeging aan de douchewc-serie van dit Zwitserse bedrijf. En die misstaat niet in een design badkamer. 

Prijswinnaar

Deze douchewc is namelijk nog eleganter vormgegeven en past bij vrijwel elke stijl badkamer vanwege het minimalistische ontwerp en het tijdloze design met helder lijnenspel. Daarnaast beschikt het toilet over nieuwe en verbeterde functies voor nog meer comfort. Dat is trouwens niet onopgemerkt gebleven: het product werd namelijk bekroond met de prestigieuze Red Dot en iF Design Award 2019. 

Handige functies

De douchewc is voorzien van allerlei handige snufjes. Zo bevat het de unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. Door de beluchting van de roterende waterstraal word je onderlichaam superzacht en tegelijk optimaal gereinigd. Het closet is spoelrandloos en spoelt stiller en grondiger door vanwege de TurboFlush spoeling. 

De zitting is trouwens voorzien van een QuickRelease functie. Daardoor kan je de wc-bril en de deksel snel verwijderen voor een snelle schoonmaakbeurt. Ook een aanrader is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela. Het geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden. Hoe handig: je krijgt er een afstandsbediening bij en de comfortfuncties zijn ook te bedienen met de AquaClean-App.

Dankzij innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de eisen, zoals gemak, hygiëne en kwaliteit, die je aan een douchewc anno nu mag stellen.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Hier vind je ook de douchewc AquaClean Sela van Geberit. Kan je mooi even proefzitten. Tickets koop je via vt wonen&design beurs.

Ook interessant?