vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - PIET BOON SHUTTERS BY ZONNELUX

PIET BOON SHUTTERS BY ZONNELUX

Ontwerper Piet Boon en Zonnelux sloegen enkele jaren geleden de handen ineen en ontwierpen een stijlvolle collectie shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon shutters by Zonnelux.

De shutters worden gemaakt van abachihout, een wit loofhoutsoort uit West-Afrika die goed te bewerken en zeer stabiel is. Het hout wordt zo gezaagd, dat de delen vormvast zijn. Bij de ontwerpen springen met name de versobering en maatvoering in het oog. De rechthoekige lamellen hebben de herkenbare Piet Boon-kenmerken. Zo zijn ze niet afgeschuind en zijn alle afrondingen en vellingen minimaal gehouden.

Twee breedtes, acht kleuren

Er zijn twee verschillende lamelbreedtes. Met de 54 mm brede lamel geef je je interieur een elegante uitstraling, met de 81 mm brede lamel een monumentaal aanzien. Met allebei ben je verzekerd van een mooie lichtinval, die groter is bij de bredere lamel.

De Piet Boon shutters by Zonnelux worden behandeld met een UV-bestendige, waterdragende en milieuvriendelijke laksoort, waarbij de houtnerfstructuren subtiel zichtbaar blijven. De shutters zijn er in acht verschillende kleuren, die variëren van traditioneel wit tot de herkenbare Piet Boon grijzen en natureltinten.

Bediening

Alle shutters worden standaard uitgevoerd met hoogwaardige, verborgen Kubic scharnieren in roestvrij staal. Aan de achterzijde van de panelen zit de verborgen bediening: door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf.

Zelfs ronde, vijfhoekige, dak- en draai/kiepramen… De Piet Boon shutters by Zonnelux kunnen in veel verschillende vormen geleverd worden. Ook zijn ze geschikt voor deurpartijen en als roomdivider. Het zijn kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Een verrijking van je interieur. De prijzen? Vanaf 525 euro per m2.

Kijk voor meer informatie op www.zonnelux.nl

Ook interessant?