1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Primeur voor het kleinste kamertje in huis

Primeur voor het kleinste kamertje in huis

Let’s face it: het toilet ruikt niet altijd naar rozenblaadjes. Als jij dat, net als zo veel anderen graag anders zou zien, hebben wij heel goed nieuws voor je! Op de vt wonen&design beurs presenteert Geberit namelijk een systeem dat vervelende geurtjes ogenblikkelijk neutraliseert. Een systeem dat ervoor zorgt dat het kleinste kamertje wél lekker ruikt.

 

Actief filter
Wat is het fijn dat het nu eindelijk een middel is dat ervoor zorgt dat het fris ruikt op het toilet. Dat is het DuoFresh toiletsysteem van Geberit. Het geheim van dit systeem zit verborgen achter de bedieningsplaat: een actief filter dat de vieze luchtjes direct uit de wc-pot wegzuigt. De lucht wordt geneutraliseerd en komt reukloos weer in de toiletruimte terecht. Door een toiletblokje in de bedieningsplaat te doen, heb je bovendien bij elke spoeling fris water. Zo ruikt het kleinste kamertje voortaan dus wel heerlijk fris. Eindelijk!

Wil je zelf ook geen last meer hebben van vieze toiletluchtjes? Bezoek dan de stand van Geberit op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?