vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Badkamer - Parel in je badkamer: ligbad van Terrazzo

Parel in je badkamer: ligbad van Terrazzo

Droom je van zo’n mooi, vrijstaand bad? Laat dit sjieke bad van Terrazzo je overtuigen. Vijf redenen waarom het aanschaffen van zo’n bad een heel goed idee is. 

Terrazzo is bezig aan een opmars in de interieurwereld. Je ziet het materiaal vaak terug in aanrechtbladen en oude vloeren. Steeds vaker volgen er andere producten, zoals dit mooie ligbad van Corbadi. Het bedrijf is gespecialiseerd in baden van Terrazzo en somt alvast vijf redenen voor je op om voor zo’n fijn bad te kiezen.

1 Goed voor mens en milieu
Een badkuip van dit materiaal is een heel duurzaam product.

2 Warm bad
Het houdt het water lekker lang warm waardoor steeds bijvullen eigenlijk niet nodig is​. En zo behoort waterverspilling ook tot het verleden.

3 Mooi makkelijk
Het is makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Zo is een schoonmaakbeurt met zachte zeep, zoals de ouderwetse groene zeep, al voldoende voor een fris bad.

4 Toppunt van luxe
Een vrijstaand bad van dit materiaal is prachtig in elke badkamer. Omdat zo’n bad uniek is, creëer je al snel een heel luxe uitstraling.

5 Keuze genoeg

Terrazzo (ook wel granito) wordt gemaakt van marmer, glas of parelmoeren cement. Het is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en variaties. Keuze genoeg dus voor een bad die precies in jouw badkamer past.

Italiaans terrazzodesign

Overtuigd? Kijk dan even bij Corbadi, voor zo’n unieke badkuip met uitstraling die je in alle badkamers kunt toepassen. De vier types verschillen van vorm en afmeting waardoor er altijd wel één is waarin je het lekkerst ligt en die het beste in jouw badkamer past.​

Het bad is er trouwens in twee soorten. Een Terrazzo cement gebonden bad wordt ouderwets met cement en marmerkorrels gestort. Na uitharding wordt het baden geschuurd en gepolijst. Het bad is massief, weegt rond de 250 kilo en is zonder overloop uitgevoerd. ​Een Terrazzo Resin bad is gemaakt van Terrazzo korrels en een speciale epoxy hars. Hierdoor is het bad minder zwaar en kan het ook met een overloop worden uitgevoerd. Dat maakt dit bad ook heel geschikt om als designobject in de slaapkamer neer te zetten.

Kom je proefliggen op de vt wonen&design beurs? Corbadi informeert en adviseert je er graag. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?