///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - De onzichtbare airco op dakkapel of platte dak

De onzichtbare airco op dakkapel of platte dak

Minirooftop.nl is vier jaar geleden opgezet door 2 Nederlandse ondernemers.  Zij ontwikkelden speciaal voor de dakkapel (en platte dak) een design airconditioning welke vanaf straatniveau nauwelijks zichtbaar is en van binnen een design vormgeving heeft. Het was dan ook niet verrassend dat deze design-airconditioning direct door de markt positief werd ontvangen.

Het verschil tussen een Minirooftop en een meer  bekende split-airconditioning is dat een split-airco door middel van koelleidingen geïnstalleerd moet worden. Deze koelleidingen dienen weggewerkt te worden in het plafond en bovendien heeft het systeem een jaarlijks onderhoud nodig. Met de komst van de Minirooftop behoort dit tot het verleden. Heel handig dus en er zijn geen lelijke koelleidingen die weggewerkt moeten worden en het kostbare jaarlijks onderhoud is met een Minirooftop niet van toepassing.

Geen koelleidingen bij een Minirooftop

Een airco moet koele lucht de kamer in brengen en geen lelijke leidingen. Door het doordachte ontwerp heeft de Minirooftop een gesloten systeem waardoor koelleidingen tot het verleden behoren. Dat heeft geleid tot een mooi strak ontwerp van zowel de buiten- en (design) binnen unit. De design binnen unit brengt, naast dat deze ultra dun is (4,5 cm hoog) de luchtcirculatie op een perfecte manier de kamer in waardoor deze snel heerlijk koel aanvoelt.

Geen STEK erkenning nodig. 

Doordat de Minirooftop niet, zoals bij alle andere airco’s, hoeft te werken met koelvloeistoffen kan deze door de particulier zelf of elke installateur, aannemer of dakdekker geïnstalleerd worden. Een STEK-erkenning is dus niet nodig voor installatie. Voor het installeren van een Minirooftop is een eenvoudige handleiding ontwikkeld welke stap voor stap het installatieproces weergeeft.

Dealers in de buurt

Minirooftop.nl levert rechtstreeks aan de particulier en heeft ook een groot dealernetwerk bestaande uit dakkapelbouwers, aannemers en installatiebedrijven. Op de website www.minirooftop.nl vindt u al snel een dealer bij u in de buurt.

Kijk voor meer informatie op www.minirooftop.nl

Ook interessant?