///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - DESIGN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Ontwerp je eigen banken, stoelen, kasten en tafels

Ontwerp je eigen banken, stoelen, kasten en tafels

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld: als je nieuwe banken, stoelen, kasten of tafels nodig had, ging je naar de meubelmaker. Die ging vervolgens met jouw wensen aan de slag en produceerde in luttele weken tijd een compleet nieuw interieur voor je. Je kon in die tijd helemaal zelf bepalen hoe je meubelen eruit zagen en je wist absoluut zeker dat niemand dezelfde bank, stoel, kast of tafel had als jij. Wat een luxe eigenlijk!

Dat moeten ze bij Henders & Hazel ook hebben bedacht. Want met diverse collecties, waaronder de nieuwe collectie ‘selected by Margriet’ (inderdaad, van het tijdschrift), laten zij die goede oude tijd herleven!

Het ‘Choices’-programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die van vrijheid houden en zelf willen kiezen. Om te beginnen is er ‘Chairs & Choices’. Daarmee ontwerp je jouw ideale stoel. Wil je een leren uitvoering of liever stof, vind je een houten frame mooier of ga je voor RVS en vind je een handgreep handig of juist niet? Je mag het helemaal zelf bepalen.

780 variaties op een tafel
Verder is er het ‘Masters & More’-programma. Met allerlei soorten kasten en tafels waarbij vrijwel niets vaststaat. Zeker is dat de meubels handgemaakt zijn. Maar verder heb jij het voor het zeggen, van de poothoogte tot de materiaalsoort en van de deurgrepen tot de eventuele verlichting. Als je alle mogelijke combinaties bij elkaar optelt, zijn er maar liefst 780 tafelvarianten verkrijgbaar.

De vele mogelijkheden van een bank
En dan de banken. In de collectie van Henders & Hazel bevinden zich diverse banken die heel flexibel zijn samen te stellen. Maar bank ‘Dax’ spant de kroon. Over elk onderdeel mag jij beslissen. De elementen, armleuning, de poten en het materiaal waarmee de bank wordt bekleed. Je mag kiezen of de bank een bedfunctie krijgt. Of lades of opbergvakken. Of zelfs elektrische relaxfuncties en een USB-aansluiting. En als je er een bijpassende poef bij wilt; geen probleem!

Henders & Hazel & Margriet
Eerder dit jaar introduceerde Henders & Hazel de nieuwe collectie ‘Henders & Hazel, selected by Margriet’. Het eerste item van deze collectie is de super comfortabele Margriet fauteuil, die eveneens heel veel keuzemogelijkheden biedt. Je kunt kiezen uit stof, leder of lederlook in zeer veel kleuren, uit een RVS of vintage metalen frame en voor accenten op de rug en zijkant in leuke contrastkleuren.

De tijden van individueel maatwerk lijken te herleven. Maar met één belangrijk verschil: het is er een stuk betaalbaarder op geworden. En daarmee is het voor iedereen bereikbaar. Ga dus zeker even kijken op de stand van Henders & Hazel op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?