alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Nieuwe verf en kleuren van Little Greene

Nieuwe verf en kleuren van Little Greene

Little Greene staat bekend om z’n ruime assortiment hoogwaardige, traditionele en moderne verfsoorten voor zowel binnen als buiten. Nu introduceert deze Britse verf- en behangfabrikant een nieuwe verfkwaliteit speciaal voor het interieur, Flat Oil Eggshell, én een vernieuwde verfkleurenkaart: Colours of England. Allebei om je hart aan op te halen.

Glansniveau van slechts 10 procent

Flat Oil Eggshell is een verf op (plantaardige) oliebasis voor binnenhoutwerk (zoals deuren, plinten, kozijnen, architraven, lambriseringen en meubels) én met primer voorbewerkt metaal (zoals radiatoren en leidingen). Het bijzondere van de verf is dat-íe een eigentijdse, vlakke eggshell finish met een glansniveau van slechts 10 procent geeft. Hiermee zit hij qua glansgraad in het midden van matte en eggshell-verven en combineert hij prachtig met de gerenommeerde matte muurverven van Little Greene.

Verven met de nieuwe verfkwaliteit is écht een plezier, zelfs voor onervaren schilders. Hij is superieur en gebruiksvriendelijk, met soepele toepassingseigenschappen en een langere verwerkingstijd. En eenmaal aangebracht is hij duurzaam genoeg om de slijtage in een familiehuis te weerstaan. Flat Oil Eggshell is verkrijgbaar in Little Greene’s volledige reeks aan rijke historische kleuren, in blikken van 1, 2,5 en 5 liter.

Colours of England 2017

De vernieuwde Colours of England-verfkleurenkaart bestaat uit 184 tinten, waaronder veel authentieke uit de achttiende, negentiende en twintigste eeuw. Deze bevinden zich harmonieus tussen de hedendaagse tinten, ontworpen om aan de wensen van de 21ste eeuw te voldoen. Als gevolg hiervan toont de kaart respect voor historische architectuur, maar is hij tegelijkertijd volledig in lijn met het heden.

In overeenstemming met Little Greene’s kwaliteitsborging zijn alle tinten op de Colours of England-verfkleurenkaart verkrijgbaar in de volledige reeks verfkwaliteiten: traditioneel en modern, interieur en exterieur. Hoe mooi kan wonen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.littlegreene.nl

Ook interessant?