vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - NIEUWE TRAP ZONDER BREEKWERK

NIEUWE TRAP ZONDER BREEKWERK

De trap in je huis moet in eerste instantie veilig zijn: let maar eens op hoe vaak je ‘m gebruikt. Maar wat is het fijn als-ie er ook goed uitziet. Is dat bij jou niet het geval? Geen punt!

Je versleten of beschadigde trap of juist die saaie nieuwbouwtrap kan binnen één dag een complete metamorfose ondergaan. In ieder geval als het aan ProStairs ligt, die gespecialiseerd is in traprenovatie op maat. Hak- of breekwerk is niet nodig. Het bedrijf bekleedt je trap met hoogwaardige overzettreden en geeft ‘m zo een uitstraling die uitstekend matcht, of juist prachtig contrasteert, met je interieur.

Overzettreden in vijf stijlen en tien verschillende soorten

ProStairs staat voor kwaliteit en keuze. De overzettreden worden in een speciaal ingericht atelier ontwikkeld en in de eigen fabriek geproduceerd. Zo komt het dat je op dit adres de grootste collectie overzettreden van de Benelux vindt. En dat in vijf verschillende stijlen (landelijk, modern, klassiek, industrieel en groen) en tien verschillende soorten die elk in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Van beton tot laminaat, van eiken tot paintwood en van pvc tot craquelé. Stuk voor stuk materialen van A-kwaliteit die geschikt zijn voor zowel open als dichte trappen.

Een speciaal ontworpen profiel zorgt ervoor dat het meest kwetsbare gedeelte van je trap, de voorkant, extra beschermd is. De unieke constructie van het profiel voorkomt slijtage. Bovendien wordt de trap er extra veilig door omdat de treden meer stabiliteit krijgen. Mooi meegenomen! Overigens horen opties als een extra antislip of glow-in-the-dark tot de mogelijkheden.

Duurzaam resultaat

Je trap wordt ingemeten en gemonteerd door de vakmensen van de eigen montagedienst. Door hun kennis en ervaring realiseren zij uitstekende traprenovaties. Hiermee ben je gegarandeerd van een duurzaam resultaat waar je lang plezier van zult hebben.

Tot slot. Wat ook fijn om te weten is: een gerenoveerde trap van ProStairs is onderhoudsvriendelijk en hygiënischer dan tapijt. Nu hoef je zeker niet meer lang na te denken over traprenovatie!

Kijk voor meer informatie op www.prostairs-traprenovatie.nl

Ook interessant?