Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - nieuwe collectie vtwonen-vloeren

nieuwe collectie vtwonen-vloeren

Forbo Flooring introduceert samen met vtwonen binnenkort twee nieuwe collecties vloeren. Komt dat zien, komt dat zien, want mooi dat ze zijn!

De vloeren worden geïntroduceerd. tijdens de vt wonen&design beurs van 1 tot en met 6 oktober (in de RAI in Amsterdam).

Mooi Marmoleum

De fonkelnieuwe Marmoleum vtwonen-collectie bestaat uit achttien vloeren met een rustige, aardse en cleane uitstraling. De vloeren zijn fraai en tijdloos en zijn verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betontinten.

Als je zowel je huis als de wereld om je heen het beste gunt, dan is een vloer uit deze collectie de juiste keuze. Want dit is de duurzaamste vlakke vloer ter wereld; de vloer wordt volledig CO₂-neutraal geproduceerd. 

Nieuw: Novilon

De Novilon vtwonen-collectie bestaat uit verschillende mooie vloeren. In de eigentijdse collectie vind je bijvoorbeeld superstoere betonvloeren. De look van beton, maar dan comfortabel en met een warme uitstraling. Het kamerbrede vinyl (in twee en vier meter breed) telt twee verschillende betondessins in maar liefst tien kleuren. Er zijn zes neutrale ‘aaibare’ betonvloeren en vier interessante tinten met de embossing van zo’n stoere betoncementvloer. 

Daarnaast kent de collectie een Hongaarse punt, een houtlook in drie nieuwe, rustige kleurstellingen. Daarmee creëer je wel de uitstraling van hout, maar heb je niet het onderhoud. Het granietachtige Terrazzo is terug van weggeweest en is er in twee tinten die makkelijk te combineren zijn met alle betonlooks. En dan is er nog Stip tenslotte, een frisse grafische print die voor een bijzonder effect zorgt.

De voordelen van deze vloeren van Nederlandse bodem

De vloeren zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen. De voordelen van zo’n vloer? Ze zijn ijzersterk dankzij de dikke toplaag, makkelijk te combineren met andere vloeren, ideaal voor vloerverwarming en makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze geluiddempend, kunnen tegen een stootje, voelen comfortabel aan de voeten en gaan ook nog eens heel lang mee. Forbo geeft dan ook vijftien jaar garantie op deze kwaliteitsvloeren. Voor veel meer informatie kijk je op Forbo-flooring.nl. 

Kom je gezellig naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?