Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Nieuw! Tiles&stones van Piet Boon

Nieuw! Tiles&stones van Piet Boon

Als je echt bijzondere tegels wilt, moet je bij Douglas & Jones zijn. Met zijn vloer- en wandtegels staat dit interieurmerk altijd aan de basis van een stijlvol interieur. Neem alleen al de Giant Tile, een serie tegels van 120×120 cm. Prachtig en met alle voordelen van keramische tegels, maar ook hygiënisch en minder kwetsbaar doordat het gigantische formaat voor een nagenoeg naadloze afwerking zorgt.

vtwonen en Piet Boon
Sommige collecties ontstaan uit samenwerking met andere partijen. Zoals de VT Wonen tegels by Douglas & Jones. Vloer- en wandtegels met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Klassiek en modern. Strak en speels. Maar ook natuurgetrouwe materialen als hout, beton en natuursteen die niet van echt te onderscheiden zijn. Zeer geschikt om met elkaar te mixen & matchen.

Of de Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. Een nieuw, harmonieus geheel van zeven bijzondere series, elk met specifieke eigenschappen qua materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zowel los als in combinatie met elkaar toe te passen. Kenmerkend: het ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet, de duurzame materialen en de praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen.

Industrieel of een variant op de visgraat
Daarnaast ook nieuw zijn Scrape en Woodstone. De eerste geeft je het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’, maar is wel slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De vloer- en wandtegels zijn er in vijf tinten en zorgen gegarandeerd voor een stoere, industriële uitstraling met een unieke twist.

Woodstone is een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten: voor een levendig effect op vloer en wand. De warmte van hout en de voordelen van keramische tegels in één. Tip: met de Woodstone Chevron kan een origineel patroon als variant op de overbekende visgraat worden gecreëerd.

Kijk voor meer informatie op www.douglasjones.nl

Fotografie: Photo No. 9

Ook interessant?