vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - MOZAÏEKJES: IN STIJL MET BIJZONDERE TEGELS

MOZAÏEKJES: IN STIJL MET BIJZONDERE TEGELS

Met de tegels van Mozaïekjes verander je saaie vloeren en wanden in vloeren en wanden die kleurrijk en trendy zijn. Met de cementtegels, zelliges en mozaïektegels van Mozaïekjes zijn de mogelijkheden eindeloos. En goed om te weten: de tegels zijn geschikt voor alle ruimtes, binnen en buiten.

Cementtegels

Cementtegels worden met de hand gemaakt en kunnen wel honderden jaren meegaan. Kenmerkend zijn de vele kleurrijke patronen. Hierdoor hebben de tegels op elke ruimte een geweldig effect. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen voor een speelse retro-uitstraling. Het assortiment cementtegels is groot. Mocht jouw keuze er toch niet tussen zitten, dan biedt Mozaïekjes de extra mogelijkheid om jóuw eigen ontwerp uit te voeren.

Zelliges

Zelliges zijn Marokkaanse handgemaakte kleitegeltjes. Ze hebben een warme uitstraling en geven een ruimte een unieke look. Zo kun je al sfeer in huis creëren door bijvoorbeeld één muur of een gedeelte van een muur met zelliges te betegelen. Of decoreer er de vloer of zelfs meubels mee.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en geverfd. Hierdoor hebben zelliges een onregelmatig oppervlak en een kleurnuance. Precies wat ze zo bijzonder maakt. Zowel de cementtegels als de zelliges worden volgens eeuwenoude traditie zelf geproduceerd in Fez, Marokko.

Mozaïek

Mozaïektegels geven het interieur een strakke, eigentijdse uitstraling. Hierin vind je bij Mozaïekjes een ruime keuze aan kleuren, maten en vormen: meer dan 1000 soorten mozaïektegels, waaronder van glas, keramiek, marmer, natuursteen en kristal. Met mozaïektegels kun je niet alleen vloeren, wanden en meubels decoreren, maar ook woonaccessoires. Zo maak je jouw interieur in stijl met bijzondere tegels.

Kijk voor meer informatie op www.mozaiekjes.com

Ook interessant?