Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Deze vloer zet je zó in elkaar. Wedden?

Deze vloer zet je zó in elkaar. Wedden?

Stel je even voor: een prachtige vloer met visgraatmotief. Sterk, watervast, geluiddempend én ook nog eens snel en simpel gelegd. Die wil je toch hebben? 

Snappen we. Want of je nu houdt van een Scandinavische woonstijl, liefhebber van design bent of voor een industriële inrichting gaat: een vloer met visgraatmotief past bij veel verschillende woonstijlen en is o zo mooi.

Snel en simpel gelegd

De fabrikant van deze vloer krijgt van ons bonuspunten, want het leggen is een koud kunstje. Hoe dat zit? De zwevende klikvloer van COREtec® is super simpel om te installeren dankzij een handig kliksysteem. Je kunt ‘m zo plaatsen, ongeacht de ondergrond en zonder ondervloer of voorbereiding. Binnen een dag koop, plaats en bewandel je de vloer. Dat is nog eens handig! De vloer heeft dezelfde voordelen als parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, maar níet de nadelen. In dit artikel staat precies hoe dat zit. 

Visgraatmotief op de vloer

Sinds kort heeft COREtec® dus ook verschillende vloeren met visgraatmotief toegevoegd aan het assortiment. Fijn, want de mooie geometrische vorm misstaat niet in een stijlvol ingericht interieur. De vloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde groef. De vloer behoort tot de Naturals Collectie die zich kenmerken door authentieke en natuurlijke houttexturen.

Over COREtec® 

COREtec® introduceerde in 2012 hun meerlagige zwevende klikvoeren met watervaste core technologie. Inmiddels is er een ruim aanbod aan kleuren en stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid en woonstijl. Het bedrijf komt regelmatig met nieuwe patronen, formaten en designs. Hun motto? Altijd vooruit kijken! 

Zo zet het bedrijf dit jaar sterk in op ‘Healthy Indoor Climate’. Met andere woorden: de vloerbekleding (met Greenguard Gold certificaat) is vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien super geluiddempend. 

O, zo’n vloer is dus trouwens hartstikke waterdicht! Je kunt hem zelfs in keuken of badkamer gebruiken. Kijk maar, dit is wat er gebeurd als je per ongeluk toch een keertje morst:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door USFloors (@usfloors) op

Kijk voor meer informatie op www.coretecfloors.eu of kom naar de vt wonen&design beurs. Daar toont COREtec® dat een nieuwe vloer leggen een koud kunstje is!

Ook interessant?