1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - mixen & matchen in de badkamer

mixen & matchen in de badkamer

Producten voor de badkamer worden steeds innovatiever. Hoewel de thema’s als vanouds hygiëne, douchen en keramiek zijn, zijn de nieuwste badkamercollecties van trendsetter Villeroy en Boch daar een goed voorbeeld van. En het leuke is, je kunt de verschillende onderdelen ook met elkaar combineren. Lekker mixen en matchen dus.

Badkamer met keuzevrijheid

Finion is een exclusieve badkamercollectie. Het sanitair is gemaakt van strak en zeer dunwandig keramiek. De onder-, wand- en hoge kasten zijn modulair en optioneel kan er een smartphone-laadpunt worden ingebouwd. En dan is er ook nog de geïntegreerde verlichting.

Opvallend zijn de vele combinatiemogelijkheden binnen de collectie, waarmee je je badkamer persoonlijk maakt. Zo zijn er drie verschillende soorten wastafels en diverse designkeuzes voor het vrijstaande bad, de meubels en de verlichting. Bovendien zijn alle items verkrijgbaar in een aantal expressieve, met elkaar matchende kleuren.

Hoogwaardige douche-wc

Met de revolutionaire ViClean-I 100 douchetoiletten laat Villeroy & Boch je zien dat de meest vooruitstrevende techniek prima samengaat met strakke lijnen, een minimalistische look en een ultradunne toiletzetting. Achter het verfrissend elegante uiterlijk gaat – vrijwel onzichtbaar in het keramiek – een hoogwaardige douche-wc verborgen die je een goede hygiëne met schoon water biedt.

Decors voor douchebakken

ViPrint is een innovatieve technologie waarmee de vlakke keramiek douchebakken Subway Infinity van Villeroy & Boch met designbewuste decors kunnen worden bedrukt. Designs die tot dusver alleen bij betegelde douches mogelijk waren, maar met het voordeel van een hygiënische en eenvoudig te reinigen douchevloer.

Opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuurdecors, tegelpatronen, grafische structuren… De ViPrint douchevloeren zijn er in 20 decors in duurzame en blijvend kleurechte kleuren. Er zijn 19 standaard maten, maar de vloeren kunnen ook op maat worden gemaakt. Alle vloeren kunnen dorpelloos en vrijwel naadloos worden ingebouwd, waardoor je een mooie overgang naar de tegels krijgt.

Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.nl

Ook interessant?