vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Meubels en kunst van bomen

Meubels en kunst van bomen

Een plataan uit Zwolle, een iep van de Veluwe, een notenboom uit Staphorst of opgegraven oerhout. Hout uit de regio is de basis voor de unieke tafels en andere meubels van de gepassioneerde Zwolse kunstenaar Edward Otten. De natuurlijke vormen en structuur van het hout vormen steevast zijn inspiratiebron. Dus of het nou om een strakke designtafel of een robuuste bank gaat, elk ontwerp heeft een eigen karakter.

Alle meubels zijn er zowel voor binnen als voor buiten, en verkrijgbaar in verschillende maten. Zit er niets voor je bij? Je kunt ook een meubel op maat en wens láten ontwerpen en maken. Overigens wordt voor een onderstel of poten behalve hout ook ander materiaal gebruikt. Roestvrij staal bijvoorbeeld. En blauwstaal.

En tot slot: Edward Otten maakt ook graag kunstwerken. In opdracht wel te verstaan. En ook nu met bomen als uitgangspunt. In elke boom ziet hij een potentieel kunstobject. Laat je door al zijn werk verrassen.

Ook interessant?