vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - DE MEEST UITGEBREIDE KRAAN VAN NEDERLAND

DE MEEST UITGEBREIDE KRAAN VAN NEDERLAND

Waar je normaal gesproken allerlei apparaten voor nodig hebt, kan ook met de Perfect4 Chilled van Floww. Hiermee tap je in een handomdraai kokend, warm, gezuiverd en ijskoud gezuiverd water. De meeste uitgebreide kraan van Nederland in jouw keuken. Stel je eens voor!

Kokend, maar ook ijskoud gezuiverd water

Om thee te zetten, pasta te koken, tomaten te ontvellen… Dankzij een krachtige boiler levert de kraan kokend water met een temperatuur van precies 100 °C op het moment dat jij het nodig hebt. Snel en gemakkelijk. En ook veilig, want de kraan is onder meer voorzien van een kindveilig bedieningsmechanisme.

Dankzij een speciaal filter dat het leidingwater ontdoet van onder andere chloor en kalk (maar ondertussen wel gezonde mineralen laat zitten), kun je ook gezuiverd water uit de kraan tappen. Al na een paar slokken proef je het verschil. Gezuiverd water smaakt zachter en puurder dan normaal kraanwater. En mooi meegenomen: je keukenapparaten profiteren ook van het gezuiverde water, want die blijven kalkvrij.

En dan komt er naar wens ook nog ijskoud gezuiverd water vers uit de kraan. Een zogenaamde Chiller koelt het gezuiverde water tot een (instelbare) temperatuur tussen de 4 en 7 °C. Goed om te weten: elke liter ijskoud gezuiverd water is vijf keer goedkoper dan een literfles mineraalwater. Anders gezegd: door ijskoud gezuiverd water te tappen in plaats van flessen mineraalwater te kopen, kun je met een gezin van vier personen op jaarbasis minimaal 200 euro besparen.

300 euro korting

Bezoek je de Floww-stand op de aankomende vt wonen&design beurs, dan krijg je bij aankoop van een Perfect4 Chilled de Chiller cadeau. Dat scheelt je maar liefst 300 euro! Voor de meest uitgebreid kraan van Nederland betaalt je dan dus geen 1549, maar 1249 euro. Zo smaakt het water je vast nog beter.

Kijk voor meer informatie op www.floww-water.nl

Ook interessant?