1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Verbouwen - Maak van je trap de blikvanger in huis

Maak van je trap de blikvanger in huis

De trap. Het is soms het ondergeschoven kindje in huis. Deuken, butsen en krassen hebben zich in de loop der jaren meester gemaakt van de tredes. Geen paniek. Daar is een simpele oplossing voor. 

Heb je wel eens aan traprenovatie gedacht? Stairz maakt in één dag zonder hak- of breekwerk van jouw trap de blikvanger in huis. Hoe? Met kunststof overzettreden. Ze bestaan uit één stuk, dat geeft een gaaf en strak effect en zo zijn er geen extra anti-slipranden nodig. En de trap wordt hiermee ook nog eens onderhoudsvrij, stil, slijtvast, antislip en veilig.

De overtreffende trap

En weet je wat nou zo fijn is? Stairz weet ook precies wat de best bijpassende trapleuning is. Hoe je bijvoorbeeld een standaard houten balustrade vervangt door een exemplaar van roestvrijstaal RVS. Ze plaatsen hem trouwens op de bestaande gaten voor een mooi afgewerkt resultaat (zonder extra gaten in de muur!). Ook qua verlichting van de trap weet het bedrijf precies hoe je het aanpakt en wat de mogelijkheden zijn. Kies voor verlichting vanaf de zijkant of, ook erg mooi, voor verlichting die in het midden van de trap is gemonteerd. Staat supergaaf, het maakt je trap ook meteen veiliger. 

Zo gaat het in zijn werk: eerst komt er iemand van Stairz Traprenovatie bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek (gratis, natuurlijk). Wat zijn de wensen én wat de mogelijkheden? Door de verschillende alle kleur- en dessinstalen kun je je meteen een goed beeld vormen van je toekomstige trap. Ben je eruit? Dan komt er een montageteam langs die je trap perfect oplevert.

Nieuw: koolzaad op je trap

Alvast ook nog even een nieuwtje: het bedrijf uit Lisse is continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten. Ook op het gebied van duurzaamheid en milieu draagt Stairz graag haar steentje bij. In samenwerking met een leverancier in Duitsland ontwikkelde het bedrijf een mooi product: traprenovatie op basis van koolzaad. Er zijn verschillende kleuren traptredes die een toplaag bevatten die bestaat uit een combinatie van kalk en koolzaad. Voor de productiemethode van dit geheel plantaardige product, kreeg het bedrijf het certificaat ‘der Blaue Engel’, een keurmerk dat wordt afgegeven door het Duitse ministerie van Milieu.

De adviseurs van Stairz staan ook op de vt wonen&design beurs, klaar voor vragen en advies. Kom gezellig langs, boek snel je kaarten!

Zo mooi kan jouw trap ook worden:

Dit Stairz-project is toch een pláátje?! Wie gun jij ook zo'n mooie entree?

Posted by Stairz traprenovatie – de overtreffende trap in trap renovatie on Thursday, May 2, 2019

Ook interessant?