Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - LAMPACHTIGE AFZUIGKAPPEN VAN WAVE

LAMPACHTIGE AFZUIGKAPPEN VAN WAVE

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die jou, je gezin, familie en vrienden uitnodigt om uren in door te brengen. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Eens? Tijd om kennis te maken met de lampachtige afzuigkappen van Wave. Want dit zijn afzuigkappen die je rustig kunt zien als een belangrijk meubelstuk.

Hand in hand: techniek en vormgeving

Wave vindt het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Daarom tilt het bedrijf haar collectie voortdurend naar een hoger niveau, zowel qua techniek als qua vormgeving. Want: zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom. De techniek van de Wave afzuigkappen is als vanzelfsprekend goed. Tegelijkertijd heeft elke afzuigkap de allure die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living.

Van warm wit naar koud licht

De lampachtige afzuigkappen brengen de keuken en living samen zonder te veel aandacht te vragen. Het zijn geen apparaten die er hangen, maar tijdloze meubelstukken met oog voor details. Bijvoorbeeld de nieuwe versie van de 2610, die voorzien is van een speciale led disc. Deze kun je niet alleen dimmen, maar ook omschakelen van warm wit naar koud licht. Ideaal, of je nou sfeer wilt of aan het werk bent. Daarbij is de lamp uitgevoerd in dark rough steel in combinatie met off-black leather. Superstoer, maar ook elegant.

Wave bouwt aan collecties, maar speelt ook in op de individuele vraag. De lampachtige afzuigkappen zijn opvallend mooi, maar zit jouw gewenste model er toch niet bij? Laat Wave je ideeën en wensen weten!

Kijk voor meer informatie op www.wavedesign.nl

Ook interessant?