///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Kom speeddaten en maak je huis slimmer

Kom speeddaten en maak je huis slimmer

Van camera’s met gezichtsherkenning en slimme deurbellen tot elektrische gordijnen: wie alle mogelijkheden voor een slimmer huis wilt ontdekken, komt speeddaten tijdens de vt wonen&design beurs. De Smart Home specialisten staan dan voor je klaar en beantwoorden al je vragen.

Er zijn veel verschillende redenen om je huis slimmer te willen maken. Bedieningsgemak bijvoorbeeld of energie besparen, een gezonder binnenklimaat creëren en langer thuis blijven wonen. Als je je huis slimmer wilt maken, kunnen er heel wat vragen op je afkomen.

Zoals: is apparatuur te koppelen? Is het gebruik van een app of afstandsbediening juist handiger? Hoeveel kost het? Hoe bedien ik het? Heb ik een installateur nodig en kan ik zelf dingen wijzigen? Hoe zit het met privacy? En is de investering eigenlijk wel toekomstbestendig? Allemaal voorbeelden van vragen die bij je opkomen en waarop een gedegen en betrouwbaar antwoord fijn zou zijn. 

Kom speeddaten met specialisten!

Op al deze vragen geeft het bedrijf METDOMOTICA antwoord tijdens de Smart Home Speeddate op de vt wonen&design beurs. Je kunt daarvoor een afspraak inplannen met de specialisten van dit bedrijf via deze link.

Hoe gaat dat in zijn werk? Voorafgaand aan de speeddate geef je via de online quickscan je wensen, situatie, tekeningen en budget door. Tijdens de date laten ze je zien welke mogelijkheden relevant zijn voor jouw situatie en kun je al je vragen stellen. Net als bij een echte speeddate weet je aan het einde van de afspraak precies wie of wat het beste bij jou past. De speeddate duurt ongeveer twintig minuten en is kosteloos (alleen tijdens de beurs, de normale prijs is 49 euro).

Geïnspireerd en goed geïnformeerd naar huis

In de stand van het bedrijf laten ze je trouwens ook graag zien wat er allemaal mogelijk is. Je vindt er de nieuwste smarthome-innovaties van verschillende fabrikanten (onder andere Netatmo, Goelst, Berker, Crestron, Larnitech en Hager). Van camera’s met gezichtsherkenning, slimme deurbellen, elektrische gordijnen tot uitgebreide geïntegreerde systemen waarin je temperatuur, licht, audio, video en zelfs je koffiezetapparatuur met je stem bedient. Zo ga je geïnspireerd en goed geïnformeerd weer naar huis.

Smart home toegankelijk voor iedereen

METDOMOTICA heeft als missie om smart home toegankelijk te maken. ‘Dit doen we door advies te geven over alle beschikbare systemen voor smart home. Objectief, zodat je als klant op basis van goede informatie de beste keus kunt maken. We maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn, met welke punten je rekening moet houden en wat het kost. Wil je dat wij daarna het hele proces begeleiden en via een partnernetwerk laten uitvoeren, dan kan dat, maar dat hoeft niet. De keus is aan jou.’ 

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs en wil je een Smart Home Speeddate? Schrijf je hier dan kosteloos in.

Ook interessant?