///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Kokendwaterkraan in goud of koper

Kokendwaterkraan in goud of koper

Je kopje thee is al bijna klaar, en je pasta in een mum van tijd gekookt. Niets zo makkelijk als een kokendwaterkraan. Vind je het design en de veiligheid daarvan ook belangrijk? Logisch!

Een kokendwaterkraan heeft alleen maar voordelen. Het gemak staat voorop, maar kan hand in hand gaan met design en veiligheid. Neem de Selsiuz Gun Metal. Een prachtige en veilige kokendwaterkraan die ook nog eens zuinig is en makkelijk te monteren. Geen wonder dat de Selsiuz zo populair is! En dan vooral in de kleur Gun Metal. Met deze look van industrieel metaal past de kraan in uiteenlopende keukenstijlen. Ook in jouw keuken.

Veiligheid

Je bedient de kraan door een druk-draaibeweging. Een beweging die kindveilig is (jonge kinderen kunnen ‘m niet maken) en er bovendien voor zorgt dat je alleen kokend water kunt tappen zolang je de knop vasthoudt.Daarnaast heeft de kraan een rustige straal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om hete spetters. En tot slot: dankzij de dubbelwandige uitloop wordt de kraan zelf tijdens of na het gebruik niet heet.

Water- en energiebesparend

Met de Selsiuz kokendwaterkraan bespaar je elke dag opnieuw water. Sowieso tap je altijd precies de benodigde hoeveelheid. Of je nu water nodig hebt voor een kopje thee of voor een sopje voor de schoonmaak. Een speciale EcoStart zorgt ervoor dat je minder water verbruikt bij het handenwassen: bij het openzetten van de hendel in de eerste stand geeft de kraan een waterbesparende straal.

Dankzij een mengventiel heb je ook altijd direct warm water: het water hoeft niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. Bij het gebruik van de kraan slaat de combiketel niet aan. Bovendien heeft de boiler energielabel A. Zo let je dus ook op het energieverbruik!

Goud, koper of…

Ga jij in plaats van Gun Metal liever voor een uitgesproken kleur, zoals goud en koper, of voor tijdloos roestvrij staal? Kan ook. En goed om te weten: bij elke kleur is er een Lanesto Urban spoelbak in dezelfde kleur!

Kijk voor meer informatie op www.selsiuz.com

Ook interessant?