1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - DE KEUKEN: MEER DAN ALLEEN KOKEN

DE KEUKEN: MEER DAN ALLEEN KOKEN

Weet je nog dat de keuken een ruimte was waarin je niets anders deed dan gerechten bereiden? Wat zijn de tijden veranderd! Nu is het juist vaak het communicatieve centrum van je huis!

Praten, lachen, relaxen, werken, vrienden ontmoeten… en tussen de bedrijven door ook nog koken. De keuken is steeds meer een leefruimte geworden. Daarom heeft iedereen zijn eigen ideeën over hoe deze ruimte eruit moet zien. Maar één ding staat vast: voor iedere smaak, stijl en kwalteitseisen is er een passende keuken. Een keuken die je bijvoorbeeld vindt bij Nolte Keukens.

Zo uit de fabriek bij jou thuis

Nolte Keukens levert keukens rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland aan de consument, dus zonder tussenkomst van derden. Elke keuken herken je aan het Duitse vakmanschap. Aan kwaliteit en aan een goede ambachtelijke afwerking. Het assortiment aan fronten, werkbladen, decors, grepen, greeploze varianten en meer is groot, zodat jouw smaak en stijl er zeker tussen zitten.

Duitse degelijkheid in alle soorten en maten

Misschien is de FEEL iets voor jou. Een Nolte-keuken met laklaminaat fronten die dankzij de matwitte kleur contrasteren met het 12 millimeter dikke werkblad in zwart. Handgrepen ontbreken, maar zijn wel optioneel. Net als verlichting.

Of past de industriële INTEGRA meer bij jou, met zijn fronten in 3D-laklaminaat, zwart geaccentueerde verzonken handgrepen, metalen opbergrekken en stijlvolle vitrines? Hiermee maak je een echt statement. En zo is er ook de STONE. Een royaal keukeneiland in beton. Met de trendy kasten met open stalen planken een absolute blikvanger!

Kijk rond bij Nolte Keukens, maak een keuze en verzeker jezelf de komende jaren van een keuken die meer is dan een keuken alleen!

Kijk voor meer informatie op www.noltekeukens.nl of kom langs op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?