Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - het italië-gevoel in je keuken

het italië-gevoel in je keuken

In sommige keukens heerst zo’n heerlijk ontspannen sfeer, dat je je bijna in een vakantiehuis waant. Het enige wat er telt, is genieten. Van verleidelijke geuren, smaken en van elkaar. La dolce vita, gevat in een keuken. En wij hebben zo’n keuken gevonden!

Vakantiegevoel
Als je wel eens in Italië op vakantie bent geweest, weet je precies wat dat spreekwoordelijke ‘zoete leven’ inhoudt. Helaas kan je la dolce vita niet in je koffer stoppen en mee naar huis nemen… Een fles chianti, wat Italiaanse muziek of een zelfgemaakte pasta kunnen je heimwee naar die mooie vakantie misschien een beetje verlichten. Maar het blijft behelpen.

Gelukkig zijn er andere manieren om het vakantiegevoel thuis op te roepen. Dat bewijst de prachtige nieuwe keuken van de Arnhemse keuken- en meubelmakerij Uniantiek. Stronati heet het ontwerp, naar de ontwerpster, de van oorsprong Italiaanse Saskia Stronati.

Italiaanse roots
Hoewel Saskia Stronati al meer dan twintig jaar in Nederland woont en werkt, hebben haar Italiaanse roots zich duidelijk doen gelden in deze unieke, handgemaakte keuken. Door de ambachtelijke uitstraling, het gebruik van robuuste en pure materialen en de bijzondere details brengt het ontwerp je direct in mediterrane sferen.

Boomstamtafel
Op de vt wonen&design beurs wordt Stronati voor het eerst gepresenteerd als het exclusieve keukenlabel van Uniantiek. De beurskeuken is voorzien van een groot kookeiland met RVS keukenblad en PITT cooking, waarbij de branders in het werkblad zijn geïntegreerd. Een boomstamtafel met metalen onderstel en een ruime kast met ingebouwde (stoom)oven, combi-magnetron, koffiezetter, koeler en vriezer maken deze Stronati-keuken compleet.

Wat heerlijk, een klein stukje Italië, gewoon op de beurs. En wie weet, straks ook in jouw huis. Dat wordt genieten!

Ook interessant?