vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Is het een tuin of is het behang?

Is het een tuin of is het behang?

Doe je ogen dicht en stel je voor: de sprookjesachtige sfeer van een geheime tuin, met eeuwenoude eiken, spannende doorkijkjes, kristalheldere waterpartijen, de bedwelmende geur van weelderige bloemen en exotische planten. Doe nu je ogen open en kijk eens naar de muur. Ja, je ziet het goed: daar héb je die geheime tuin!
Gaat bovenstaande je voorstellingsvermogen te boven? Dan moet je eens bij het jonge Designlabel La Aurelia van de Nederlandse ontwerpster en kunstenares Aurelia Ebbe gaan kijken. Daar vind je onvoorstelbaar mooi behang.

Oude Meesters
Wie vorig jaar op de woonbeurs was, is de waanzinnige collectie ‘Dutch Dreams’ vast nog niet vergeten. Het luxe behang met de prachtige Hollandse landschappen in de geest van de Oude Meesters maakte toen zo’n enorme indruk, dat er nog lang over werd nagesproken. Dat succes heeft ertoe geleid dat Aurelia begin dit jaar de Landelijke Creativiteit Award in ontvangst heeft mogen nemen en dat zij in Flevoland zelfs tot Zakenvrouw van het jaar is verkozen.

Schilderachtige verhalen
Ook dit jaar presenteert La Aurelia weer een poëtische behangcollectie, natuurlijk met de inmiddels kenmerkende ‘La Aurelia-touch’: ‘schilderachtige kleurrijke verhalen in kunst gegoten.’

Het verhaal van dit jaar heet ‘Secret Garden’ en het vertelt over een prachtige intieme tuin, een groene parel, waar de grote hectische wereld heel ver weg lijkt en al je zintuigen volledig tot rust kunnen komen. Een plek waar je voor altijd zou willen blijven.

Dromerige rust
Met een behang uit deze collectie op de muur voel je de mystiek en dromerige rust van deze geheime tuin tot in alle hoeken van je woonkamer. En zo maak je ook van je woonkamer een plek waar je voor altijd zou willen blijven.

Kom de bijzondere tuingeheimen van La Aurelia met eigen ogen bewonderen.

Ook interessant?