///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Dit is ‘m: de allesomvattende kraan

Dit is ‘m: de allesomvattende kraan

Maak het jezelf makkelijk in de keuken: neem een kraan waarmee je én koud én warm én kokend water kunt tappen. Of kies een kraan met nog veel meer mogelijkheden, de allesomvattende kraan Dat kan je zelfs een bezoek aan de supermarkt schelen!

Het gemak en comfort van een 3-in-1-kraan: naast koud en warm water heb je ook altijd kokend water binnen handbereik. Handig voor (onder andere) het maken van een kop koffie of thee, het bereiden van pasta of couscous, het ontvellen van tomaten of het verwijderen van vlekken. Zo’n kraan vind je bij Franke, toonaangevend leverancier van producten en oplossingen voor keukens. Een zuinig, veilig en waterbesparend exemplaar van roestvrij staal.

De smaak van bronwater

In de collectie van Franke zit trouwens ook een roestvrijstalen 4-in-1 kraan, waarmee je zelfs gefilterd water kunt tappen dat vergelijkbaar is met bronwater: het lekkerste drinkwater! De bediening van deze kraan gaat elektronisch en zorgt voor nog meer bedieningsgemak. Een lichtring geeft aan in welk stand de kraan staat.

Naast de zachte smaak heeft het gefilterde water ook een voordeel voor het kokend-watersysteem zelf. Terwijl belangrijke mineralen blijven behouden, kan in de boiler geen kalkafzetting ontstaan.

Allesomvattende kraan

Nog niet helemaal wat je wilt? Franke heeft ook een allesomvattende kraan: de Water At Its Best. Ofwel: het neusje van de zalm! Met deze roestvrijstalen variant heb je alles. Koud, warm en kokend water, gefilterd water en zelfs: bruisend water. Voor een verantwoord fris en tintelend glas water hoef je dus niet meer naar de supermarkt!

Ook deze kraan heeft een elektronische bediening en een lichtring die de stand aangeeft. En daarnaast nog veel meer opties die voor extra gemak en comfort zorgen. Zo maak je het jezelf wel heel makkelijk in de keuken!

Kijk voor meer informatie op www.franke.com

Ook interessant?