Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - De vtwonen keuken en dé keuken van 2018

De vtwonen keuken en dé keuken van 2018

De aanstaande vt wonen&design beurs in de Amsterdamse RAI is voor jou het moment om te zien wat er op woongebied speelt. Loop dan zeker ook langs bij Mandemakers Keukens, hét huis van keukens, om te ontdekken welke noviteiten er zijn qua keukens. In haar stand heeft Mandemakers een primeur: de keuken van 2018, met alle innovaties, designs en trends van komend jaar.

Mandemakers is al bijna 40 jaar onderscheidend met een uitgebreide collectie kwaliteitskeukens, deskundig advies, professionele montage en uitstekende service. De collectie omvat gerenommeerde merken als SieMatic, Barletti en… vtwonen! Daarnaast biedt ‘hét huis van keukens’ handgemaakte keukens op maat plús de eigen Mandemakers huiscollectie: keukens met eindeloze mogelijkheden voor als je op zoek bent naar een keuken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 Speels en meer glans

De keuken van 2018 op de vt wonen&design beurs bevat werkbladen van composiet in twee verschillende diktes, wat een speels effect geeft. De fronten hebben een nieuwe wittint die nog mooier is en een nog hogere glansgraad heeft. Het spoeleiland is voorzien van een bar waaraan je met vier personen kunt zitten. En onder het eiland staat – hoe handig – een wijnkoeler.

Natuurlijk ontbreken op de beurs ook de twee unieke vtwonen keukens niet die Mandemakers heeft ontwikkeld met de stylisten van vtwonen. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van beide keukens kun je naar wens mixen en matchen. Daarnaast presenteert Mandemakers nieuwe apparatuur. Bijvoorbeeld de Comfort Lift van AEG, waarmee je niet meer in gebogen houding de vaat hoeft in en uit te ruimen.

35 procent korting voor beursbezoekers

De keuken van 2018, de vtwonen keukens én de nieuwe apparatuur. Allemaal redenen voor een bezoek aan de Mandemakers stand. Maar er is nog een reden. Voor jou als bezoeker van de beurs is er een speciale beursactie: maar liefst 35 procent korting op alle keukens en een KitchenAid cadeau!

Kijk voor meer informatie op www.mandemakers.nl

Ook interessant?