///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Houten vloer met een vintage uitstraling

Houten vloer met een vintage uitstraling

Het inrichten van een woonruimte begint bij de basis: een prachtige vloer met een lange levensduur. Denk daarbij zeker ook aan pvc, laminaat of hout.

Een vloer is bepalend voor de sfeer in huis en de verdere inrichting daarvan. Douwes Dekker biedt een unieke collectie pvc- en laminaatvloeren, allemaal met een eigen karakter. Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. En de vloeren zijn ook nog eens makkelijk qua onderhoud en geschikt voor vloerverwarming!

Visgraat: van klassiek naar trendy!

Trend zijn visgraatvloeren. Waren die ooit, met band en bies, de chique basis van een klassiek interieur, tegenwoordig passen ze in veel meer stijlen. Met veel nuances in kleur en noesten voor een doorleefd uiterlijk sluiten ze zelfs goed aan bij beton en staal. Wat ook anders is dan toen: visgraat staat bekend als duur, maar Douwes Dekker maakt ze van laminaat, en daarmee voor iedereen bereikbaar.

Vintage uitstraling

Het Galant visgraatlaminaat is een unieke collectie in vier varianten. Twee daarvan hebben een authentieke houtlook, de andere twee zijn met hun vintage-uitstraling meer uitgesproken. De structuur is natuurgetrouw, terwijl de V-groef rondom het visgraatpatroon benadrukt. Een clickverbinding zorgt voor een stevige montage.

Vloer van echt hout

Hollandsche Vloeren biedt een collectie houten vloeren zoals houten vloeren horen te zijn: doorleefd en getekend. Plankenvloeren, maar ook visgraatvloeren. Van echt hout dus. ‘Gewoon’ visgraat met delen van 12×60 cm en reuzenvisgraat met delen van 18×90 cm, waarbij een V-groef rondom het grote formaat extra benadrukt.

Het reuzenvisgraat is van rustiek eiken. Door een verschil in oppervlaktebehandeling zijn er vier varianten, elk met een eigen karakter. Van een licht Scandinavische en onbehandelde look tot een warme, doorleefde of stoere uitstraling.

Of er ook pvc-visgraat bestaat? Ontdek dat op de vt wonen&design beurs.

Kijk voor meer informatie op www.douwesdekker.nl en www.hollandschevloeren.nl
Of kom de vloeren bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?