vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Meubels op maat - houten keukens op maat

houten keukens op maat

Een kant-en-klare keuken of een keuken op maat?

Voor allebei is iets te zeggen. Hoewel je met een keuken op maat echt zeker weet dat-ie aan al jouw wensen voldoet.

Een keuken met een wit composiet aanrechtblad en panelen van olijvenhout: een warm gekleurde loofhoutsoort met een mooie donkere nerf. Of een keuken met een fijn, dun aanrechtblad en fronten van knoestvrij massief eiken. Helemaal greeploos en praktisch in gebruik door middel van laden. 

Veel mogelijkheden

Beide keukens zijn uitgevoerd met de beste apparatuur. Maar dé USP is dat ze perfect zijn afgestemd op de beschikbare ruimten en de wensen van de eigenaars. Het zijn twee voorbeelden van Boudewijn Hosmus Keukenambacht die je een kleine impressie geven van wat er bij dit bedrijf mogelijk is.

Samen met hun team produceren Boudewijn en Ellen Hosmus keukens op maat. Hierbij maken ze gebruik van uitsluitend massief hout in combinatie met andere natuurlijke materialen als gesteente, leer en stoere metalen. Het resultaat is steeds weer functioneel design: een keuken die niet alleen mooi is om te zien, maar ook fijn om in te werken. 

Milieubewuste keuze

De keuze voor alleen massief hout, is vanwege het robuuste en doorleefde uiterlijk en de duurzame kwaliteit. Maar bewust omgaan met het milieu speelt ook een rol: de houtleveranciers planten continu nieuwe bomen, waardoor de cirkel weer rond is. 

Daarnaast heeft het bedrijf zich aangemeld bij Ecosia: een zoekmachine die met de winst uit zoekopdrachten boomzaadjes plant over de hele wereld. Per keuken zorgt Boudewijn Hosmus Keukenambacht hierdoor voor zo’n vijftien tot twintig nieuwe bomen. En dat is wel zo fijn om te weten als je op dit adres een houten keuken op maat koopt.

Kijk voor meer informatie op www.boudewijnhosmus.nl

Ook interessant?